Antena 3 CNN Actualitate Vedete autohtone au lucrat pentru Crucea Roşie

Vedete autohtone au lucrat pentru Crucea Roşie

Vedete autohtone au lucrat pentru Crucea Roşie
05 Dec 2008   •   20:21

Vedete, personalităţi şi oameni de sport şi-au lăsat, vineri, la o parte programul obişnuit şi, de Ziua Internaţională a Voluntariatului, au lucrat pentru Crucea Roşie.
Când îi vezi pe Ilie Năstase, Aura Urziceanu sau pe Cristiana Copos stând în mijlocul străzii ca să vorbească cu oamenii nu poţi să nu fi măcar curios. Aşa au păţit astăzi bucureştenii care au trecut la prânz pe la Piaţa Universităţii.
Mulţi s-au oprit, au stat de vorbă cu una din 12 personalităţi prezente acolo, printre care şi Mihaela Geoană, şi au aflat multe despre proiectele crucii Roşii. 400 dintre ei au mers mai departe şi au acceptat să devină voluntari ai Crucii Roşii, la fel ca cele 12 vedete. Asta înseamnă că atunci când va fi nevoie de ei, vor veni să ajute.
"Dacă ştim cum să îi atragem pe tinerii români eu sunt convinsă ca vor veni şi vor presta o bucăţică din timpul lor pentru voluntariat", spune Cristiana Copos.
În lume, pentru Crucea Roşie lucrează peste 97 de milioane de voluntari. Crucea Roşie Română are 3600 de voluntari în toată ţara şi pînă acum a sărit în ajutorul românilor fie că a fost vorba de inundaţii fie că a fost nevoie de strângere de fonduri pentru copii orfani.
Observator

×
Subiecte în articol: Crucea Rosie
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close