Antena 3 CNN Actualitate Veste teribilă pentru o tânără. A aflat că are cancer cu doar câteva ore înainte de a naște

Veste teribilă pentru o tânără. A aflat că are cancer cu doar câteva ore înainte de a naște

Veste teribilă pentru o tânără. A aflat că are cancer cu doar câteva ore înainte de a naște
Sursa foto: foto:Pixababy.com
22 Noi 2019   •   19:02

O tânără mămică a trecut prin cel mai cumplit episod al vieții sale. Cu doar câteva ore înainte de a-și aduce copilul pe lume, a primit cea mai grea lovitură din partea destinului. a aflat că suferă de cancer la sân.

Brooke a trăit, într-o singură zi, cea mai mare bucurie a vieții sale, dar și cel mai tragic episod la care a supus-o soarta. Femeia a depistat un nodul suspect la sâni, în timp ce era însărcinată, potrivit Spynews.

S-a prezentat de nenumărate ori la controale medicale, dar medicii i-au spus că nu are niciun motiv să se îngrijoreze, căci totul este din cauza unor dereglări hormonale.

Timpul a trecut și a venit momentul nașterii, în care Brooke Taylor trebuia să fie cea mai fericită femeie din lume. Bucuria i s-a umbrit în momentul în care a aflat, cu doar câteva ore înainte de a deveni mămică, că suferă de cancer la sân, notează presa internațională.

„Efectiv mi-am dat bluza jos și i-am spus medicului că nu plec până nu îmi palpează nodulul cu atenție. Nu voi uita niciodată cum i s-a schimbat privirea. S-a uitat lung la mine și nu a mai spus nimic” a declarat Brooke, pentru presa internațională.

Femeia a fost supusă de urgență tratamentelor corespunzătoare pentru stoparea cancerului, iar în prezent se bucură de o viață normală, alături de fetița ei.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close