Antena 3 CNN Actualitate Vestea naşterii bebeluşului regal e sărbătorită în Transilvania. Consătenii lui Charles au făcut deja trusoul

Vestea naşterii bebeluşului regal e sărbătorită în Transilvania. Consătenii lui Charles au făcut deja trusoul

Vestea naşterii bebeluşului regal e sărbătorită în Transilvania. Consătenii lui Charles au făcut deja trusoul
22 Iul 2013   •   21:04

Vestea naşterii bebeluşului regal e sărbătorită şi în micul fief britanic din Transilvania. Vecinii braşoveni ai prinţului Charles sunt încântaţi că faimosul lor consătean va deveni bunic. Au ciocnit şi câte o pălincă în sănătatea moştenitorului Coroanei Regale. Şi chiar i-au făcut şi trusou copilului cu sânge albastru.

Localnicii spun că bunătăţile tradiţionale de la Saschiz ar pune-o repede pe picioare pe ducesă, după naştere. 

Vestea că în familia regală vine azi barza nu îi lasă indiferenţi nici pe localnicii din Miclăşoara, unde prinţul Charles are o casă.

Că bebeluşul va fi băiat e şi prognosticul sătenilor din Mălâncrav, acolo unde se află conacul Apafi, admirat de Charles şi restaurat cu sprijinul fundaţiei princiare.

Şi de aici vor porni cadouri către bebeluşul regal. Elena Neagu a mai lucrat obiecte pentru familia regală şi îi pregăteşte moştenitorului un mic trusou.

Urările ajung şi la bunicul Charles, că doar el i-a făcut celebri pe românii din Ardeal. Are în România, pe care o iubeşte, ca pe ţara lui, nu mai puţin de 10 conace. Pe care le-a restaurat cu banii fundaţiei princiare.

Toţi vecinii prinţului speră să îl vadă cât mai curând pe noul moştenitor al Coroanei jucându-se prin fâneţe. La noi e aer curat şi mâncare bună, aşa că vacanţeşe româneşti vor fi o excelentă cură de sănătate pentru cel mic, spun sătenii.


×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close