Antena 3 CNN Actualitate Vestul sălbatic s-a mutat la Gura Humorului. Un bărbat şi soţia lui, snopiţi în bătaie cu bâtele, în plină strada

Vestul sălbatic s-a mutat la Gura Humorului. Un bărbat şi soţia lui, snopiţi în bătaie cu bâtele, în plină strada

Vestul sălbatic s-a mutat la Gura Humorului. Un bărbat şi soţia lui, snopiţi în bătaie cu bâtele, în plină strada
de O.P.    |    24 Mai 2013   •   05:33

Vestul sălbatic s-a mutat la Gura Humorului, în judeţul Suceava, iar bătăile din filmele cu cowboy pălesc în faţa a ceea ce pot face voinicii din Moldova. Un bărbat de 39 de ani şi soţia sa au fost snopiţi în bătaie cu bâtele, de către trei fraţi, chiar în centrul oraşului.  Pentru agresori nu a contat faptul că era miezul zilei şi au fost văzuţi de trecători.

Au avut mare ghinion pentru în zonă erau multe camere de supraveghere iar una dintre ele a filmat toată scena.

În momentul în care a fost bătut, Marius Plai şi soţia lui se îndreptau către judecătoria din Gura Humorului unde aveau termen într-un proces în care erau implicaţi şi agresorii. Bărbatul susţine că cei patru fraţi l-au ameninţat cu moartea de mai multe ori şi au venit peste el cu săbiile şi i-au distrus gardul.

Iar agresorii au fost decisi să se ţină de cuvânt. Nu a contat nici măcăr ca bătaia a avut loc în plină zi în mijlocul străzii. Cei patru fraţi, l-au urmărit  pe bărbat, iar când el şi soţia lui au coborât din maşină, i-au alergat şi i-au luat la bătaie bâtele de baseball, fără să le pese de cine îi vede. Şoţia bărbatului a fost şi ea lovită,  în încercarea de a-şi apăra bărbatul. Norocul său a fost acela că femeia a luat o cărămidă în mână şi a reuşit să-l apere, iar în cele din urmă agresorii s-au retras. Victima mai stă câteva secunde în picioare după care se aşează jos. Câteva minute mai târziu o ambulanţă îl ia pe bărbat şi îl transportă la spital.

Scandalul dintre victime şi agresori ar fi pornit anul trecut când bărbatul bătut ar fi fost tâlhărit.

Bărbatul a fost dus la spital şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Imaginile de pe camerele de supraveghere au ajuns şi la poliţişti care au deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: bătaie violente bătaie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close