Antena 3 CNN Actualitate Vezi aici cât costă un sejur la mare prin programul "Litoralul pentru toţi"

Vezi aici cât costă un sejur la mare prin programul "Litoralul pentru toţi"

Vezi aici cât costă un sejur la mare prin programul "Litoralul pentru toţi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Sep 2013   •   10:04
Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) anunţă că ediţia de toamnă a programului "Litoralul pentru toţi", ce se va desfăşura în perioada 2 - 29 septembrie, are aceleaşi tarife maximale ca în ediţia mai-iunie.
 
Astfel, tarifele maximale pentru un sejur de şase nopţi pentru o persoană ajung la 205 lei la un hotel de o stea şi fără mic dejun, 235 de lei la un hotel de două stele şi fără mic dejun, 265 de lei la un hotel de trei stele şi fără mic dejun.

Preţuri mai mari, de 315 lei la un hotel de două stele sunt pentru ofertele cu mic dejun inclus, 425 de lei la un hotel de trei stele, cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun. 
 
Turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară, respectiv varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.  
 
Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi pentru o persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la un hotel de patru stele şi 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Pachetele pot fi cumpărate doar prin agenţiile de turism membre ANAT şi FPTR.

×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close