Antena 3 CNN Actualitate Vezi aici cele mai frumoase decoraţiuni de lux

Vezi aici cele mai frumoase decoraţiuni de lux

Vezi aici cele mai frumoase decoraţiuni de lux
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    30 Mar 2012   •   23:19

Iubitorii de lux îşi pot decora acum casa aşa cum visează. Se poartă uşile din lemn masiv, stratificat, date cu lac, cu inserţie de piele şi cristale  Swarovski. Nici tapetul Roberto Cavalli nu a scăpat de privirile vizitatorilor la târgul de decoraţiuni. Cine vrea să-şi coloreze pereţii locuinţei, poate apela cu încredere la el. Costă doar...30 de euro metrul pătrat.

Vedeta târgului a fost un jacuzzi, model unicat, care face parte dintr-o gamă de Spa exclusivistă în lume.

Livingul ar putea fi şi el mai atractiv cu cel mai frumos şemineu al anului 2009, premiu câştigat la târgul Internaţional de la Roma. Preţurile nu sunt însă pentru toate buzunarele. 7 mii de euro trebuie să scoată din buzunare doritorii unui astfel de cămin pentru foc.

Pentru iubitorii de antichităţi, expozanţii au adus şi o maşină care a aparţinut Casei Regale Daneze. Este un model unicat, cu o valoare la catalog de până la 500 de mii de euro. Maşina a fost câştigată la licitaţie în urmă cu 7 ani de un român.

Târgul de la Romexpo este deschis vizitatorilor până duminică.×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close