Antena 3 CNN Actualitate Vezi cele 5 tipuri de genți de damă la modă în sezonul toamnă-iarnă 2019!

Vezi cele 5 tipuri de genți de damă la modă în sezonul toamnă-iarnă 2019!

Vezi cele 5 tipuri de genți de damă la modă în sezonul toamnă-iarnă 2019!
12 Noi 2019   •   12:34

Gențile de damă sunt poate cele mai întâlnite accesorii din universul feminin. La cât de variate sunt modelele, care sunt cele care fac furori în sezonul rece din 2019? Ai devenit curioasă, nu-i așa?

Este nevoie întotdeauna de o geantă damă, fiind și foarte plăcută și completând ținuta cu adevărat. Dar la cât de variate sunt modelele, ce geantă se potrivește mai bine și ce model prinde la public chiar în acest moment?

Care sunt tipurile care realmente fac furori în sezonul toamnă-iarnă 2019?

Orice femeie râvnește la genți din piele naturală. Fiindcă modelele în vogă de genți în sezonul toamnă-iarnă al acestui an trebuie să ajungă la cât mai multe femei, pentru a le completa feminitatea în registre moderne și cool, dar în același timp stilate, utile și comode, cel puțin un comerciant a făcut în așa fel încât orice geantă de damă, de piele naturală sau ecologică, să aibă un preț accesibil publicului larg.

Să fie cumpărată repede și ușor, să reziste mult timp și să fie ușoară dacă este goală. Cu alte cuvinte, să ajute toate femeile să aibă o imagine bună în societate, să arate bine dar, în același timp, să le ajute pentru a lua după ele diverse lucruri, inclusiv nelipsita trusă de machiaj. Ah, și telefonul! Și cheile!

Dar să nu mai lăsăm surpriza să aștepte: iată cele 5 tipuri de genți damă din online care sunt la modă chiar în timp ce citești aceste rânduri și care până la primăvară se vor regăsi pe umerii doamnelor și domnișoarelor pe stradă, la birou, la evenimente.

  1. Genți de damă casual în culori uni

Casual înseamnă de zi cu zi, unde formalitatea practic este inexistentă și unde poți fi liberă să porți pur și simplu ce ai tu chef și cum te simți tu confortabilă. Gențile casual în culori uni sunt în vogă acum fiindcă asocierea de culori sau multicolorul atrage atenția asupra genții în mod special și este mai degrabă potrivit(ă) pentru sezonul primăvară-vară, unde explozia de culoare a mediului înconjurător este vizibilă cu ochiul liber.

O geantă neagră contrastează foarte bine cu zăpada de pe drum. O geantă maro se asortează perfect cu peisajul de toamnă târzie care ne înconjoară. Cu geanta roșie din piele naturală devii o prezență feminină și caldă într-un mediu colțuros și rece, te face instagramabilă (adică îți asigură poze reușite dacă îți faci selfie).

Culori uni să fie, variind în nuanțe de la gri închis la kaki, vișiniu, maro și roșu – ne întoarcem, așadar, la culorile principale care consacră stilul casual feminin în sezonul toamnă-iarnă.

  1. Genți damă office, cu prestanță

În lumea sofisticată de astăzi, gențile de damă de tip office sunt și ele la fel de sofisticate. Numai dacă designul, culorile, ergonomia și aplicațiile acesteia sunt rafinate și stilate, geanta în sine ajunge la fel și ținuta ta office ajunge să impună respect și îți evidențiază atitudinea profesionistă care vrei să se cunoască și la exterior. Imaginea contează!

Prestația bună în business, la job sau chiar la interviul de angajare cu genți de damă din piele se ține! Iar prestanța aduce prestigiu – tot soiul de cuvinte pompoase atribuite ție, femeia care alege o ținută office și respectă trendurile în materie.

Iar dacă vrei să faci compromisuri și să pui pe umăr o geantă casual, sperând că va trece neobservată, oprește-te și ține până la capăt de ideea de look office. Află că până și aceste genți costă destul de puțin și că îți permiți să cumperi chiar mai mult de o singură bucată.

Aceste modele de genți sunt practice și versatile; te ajută fără să te încurce. Și să mai știi ceva despre ele: dacă o geantă casual nu se potrivește unei ținute office, cu siguranță o geantă de damă office are șanse mari să se potrivească ținutelor casual.

  1. Genți de tip rucsac practice și comode

Prin definiție gențile de tip rucsac damă sunt practice și comode dar în toamna-iarna anului 2019, așadar în acest sezon din lumea fashion, sunt în trend modelele super practice și comode.

Practic, materialul, îmbinările, aplicațiile, franjurile și cordelele sunt adaptate din punct de vedere tehnologic și din perspectiva calității la noile standarde, fiindcă gențile de damă de tip rucsac vor fi îndesate, toate compartimentele poate că i se vor umple, se vor atinge de diferite suprafețe și vor trebui să reziste.

În tot acest timp, ele vor trebui să rămână impresionante, ca posesoarele să prindă drag de ele: adică să rămână cu buzunăraș pe față, cu fermoar la jumătate cu mașinuțele în lateral sau cu ținte pe de o parte și alta care să îi ofere trăinicie și stil. Să fie din piele naturală, dar acest aspect să lase prețurile mici. Să aibă toartă mai mare sau mai mică, după caz. Să ajungă repede rucsacul preferat.

  1. Genți plic - pe românește, poșete mici

Gențile plic sunt rezumate ale genților standard, sunt miniaturi care pot fi purtate cu stil în orice mediu festiv – la conferințe, evenimente ceremoniale precum nunți și botezuri ori la petreceri. Cu paiete cochete sau sclipici de pici, cu volumul suficient încât să încapă doar strictul necesar pentru telefon, chei, un pachet de șervețele și încă ceva, dar suficient de mic astfel încât să o ții asupra ta sau lângă tine tot timpul fără să te incomodeze.

Aceste poșete trebuie să epateze prin culori surprinzătoare, mai ales în acest sezon toamnă-iarnă 2019 în care se pare că, în anumite cadre și cu anumite ocazii - iar aici este cazul de contexte fericite, culoarea trebuie chiar să sfideze vremea mohorâtă de afară, să facă abstrație de ea, să îi facă în ciudă, practic, dar mai cu seamă să se lege mai puțin de natură și să se lege mai mult de cutume sociale și de temele de societate.

În acest sens, încape un imprimeu tigru aplicat, iar auriul influențează statutul măcar puțin; culoarea galbenă (sau mango) a pielii naturale de la o poșetă de acest tip reprezintă o reală plăcere vizuală. Dacă ai să te uiți atent, ai să vezi că toate femeile îmbrăcate mai bine au și o geantă plic asupra lor. Iar dacă nu vezi această geantă în miniatură, urmărește cu privirea pe cineva până în momentul în care, ce să vezi?, scoate geanta plic de nicăieri și ia ceva de acolo.

  1. Genți în acord cu spiritul ecologist

Este vorba de tipul de geantă din piele ecologică. Aceste genți vin în ajutorul femeilor cu spirit civic accentuat și care îmbrățișează trendul ecologist. Folosind pielea ecologică și nu pielea naturală, acestea apără cauza protecției animalelor.

Te regăsești în această categorie, dar te simți fără opțiuni de cumpărare? Nicio grijă privind modelele între care ai de ales – spre exemplu, gențile confecționate din piele ecologică numără un sfert din totalul de circa 150 de genți din oferta prezentată pe jolize.ro – magazin cu accesorii din piele made in Italy.

Geantă albă având cureaua roșie. Geantă albastră. Geantă de tip sac verde. Geantă de voyage neagră. Roz. Maro. Ai de unde alege dintre modelele de genți de damă din piele ecologică. Toate preferințele, toate sortimentele sunt atinse cel puțin de un articol dintre cele afișate pe jolize.ro.

În trend și de sezon

Fashionistele știu că sezonul toamnă-iarnă 2019 a început de ceva vreme, dar va mai dura încă multe luni de acum înainte. Este timp suficient ca ele să își înnoiască garderoba, să alterneze accesoriile vestimentare, accesoriile de fashion și să le adapteze perfect ocaziei sau ocaziilor de purtare.

Dacă și pe tine te interesează – iar dacă ai ajuns până aici cu lectura este clar că da – înseamnă că ești în căutarea unei genți damă în online care să fie tot ce ai nevoie pentru a arăta fabulos, pentru a-ți moderniza look-ul, pentru a putea poza în ipostaze și în moduri mai inspirate și, nu în ultimul rând, pentru a adăuga acea notă de originalitate care se încurajează când adopți orice trend. Cu cât un trend este interpretat mai mult într-o notă proprie, cu atât el îți stă mai bine pe umăr și te aranjează mai bine!

De ce? Pentru că un tip de accesorii trebuie adaptat stilului tău personal dintotdeauna, trebuie și să te definească din punct de vedere vestimentar, ca imagine, nonverbal. Asta, dincolo de trenduri, iar împreună cu trendurile iese ceva care te plasează în feeria care înseamnă moda. Fashion-ul.

PS: Nu uita că mai sunt și alte accesorii la fel de potrivite acestui sezon toamnă-iarnă. Le găsești acolo unde găsești și gențile. Rămâi la modă!

 

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close