Antena 3 CNN Actualitate Viaţa sexuală a deţinuţilor, o prioritate pentru guvernanţi

Viaţa sexuală a deţinuţilor, o prioritate pentru guvernanţi

Viaţa sexuală a deţinuţilor, o prioritate pentru guvernanţi
22 Dec 2010   •   17:08

Viaţa sexuală a deţinuţilor este prioritară pentru guvernanţi. Înaintea unor proiecte importante precum legea bugetului sau a salarizării, Executivul a finalizat reglementările care se referă la plăcerile sexuale ale puşcăriaşilor. De acum încolo, prin voinţa guvernanţilor, cei închişi beneficiază de două ore în intimitate, o dată la trei luni.

Noua lege stabileşte condiţiile în care se vor desfăşura de acum încolo vizitele intime ale deţinuţilor. Pentru a beneficia de câteva ore în compania soţiei sau a concubinei, deţinutul trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. În primul rând, partenerii trebuie să fi fost căsătoriţi sau să fi avut o relaţie de minim 6 luni. Deţinuţii vor fi obligaţi să dea o declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte că au această relaţie. Aprobarea nu va fi dată dacă cel aflat în detenţie nu participă la programele educative din penitenciar sau dacă a fost sancţionat disciplinar.

 

Dacă îndeplinesc toate aceste condiţii, persoanele private de libertate beneficiază trimestrial de vizită intimă, cu durata de două ore. Prin excepţie, frecvenţa vizitei intime poate fi lunară, pentru primul an după încheierea căsătoriei, în cazul persoanelor care s-au căsătorit în timpul detenţiei. De asemenea, deţinutul şi soţia lui pot petrece 48 de ore împreună dacă se căsătoresc în timpul detenţiei.

Ultimul cuvânt în privinţa vizitei intime a deţinuţilor îl are directorul închisorii. El aprobă solicitarea şi tot el stabileşte momentul în care va avea loc întâlnirea.

 

×
Subiecte în articol: viata sexuala deținuti guvern
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close