Antena 3 CNN Actualitate Viceprimar: Una dintre cauzele incendiului din Bamboo ar putea fi artificiile din şampaniile scumpe

Viceprimar: Una dintre cauzele incendiului din Bamboo ar putea fi artificiile din şampaniile scumpe

Viceprimar: Una dintre cauzele incendiului din Bamboo ar putea fi artificiile din şampaniile scumpe
21 Ian 2017   •   13:42

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat că una dintre posibilele cauze ale producerii incendiului din clubul Bamboo ar putea fi artificiile care se serveau odata cu bauturile din club, potrivit stirileprotv.ro.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre locul din care a izbucnit incendiul în Club Bamboo

Citeşte şi: Noi imagini șocante din timpul incendiului din Bamboo

"Intr-un astfel de club sunt 3 posibilitati principale. Una este legata de fumat, de fumatul ilegal. Una este legata de artificiile acelea care se pun la bauturile mai scumpe, la sampanie, la ...asa. Iar alta este legata de un scurt-circuit, de sistemul electric. Acuma, noi am avut o reclamatie legata de clubul Bamboo in decembrie privind fumatul ilegal, a fost un control si n-au gasit nimic. Se pare ca nu se fuma sau .. nu se fuma excesiv in club. Si acum, cineva spunea neoficial ca ar putea fi artificiile. Nu avem insa un raport oficial de la pompieri si il asteptam si noi cu mare interes.
Avem si istorie nefericita de la Colectiv. Sigur, acolo au fost artificii mai multe si mai puternice, cred, dar este o sursa posibila. Si mai este cea cu sistemul electric'', a spus Dan Cristian Popescu.

Citeşte şi: Noi imagini șocante din timpul incendiului din Bamboo

×
Subiecte în articol: incendiu bamboo Bamboo
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close