Antena 3 CNN Actualitate Victima doctorului Naum Ciomu a ajuns din nou la spital

Victima doctorului Naum Ciomu a ajuns din nou la spital

Victima doctorului Naum Ciomu a ajuns din nou la spital
02 Feb 2011   •   23:17

Ion Jiga, victima doctorului Naum Ciomu, a ajuns din nou la spital. De data aceasta din cauza unei retenţii urinare. La şase ani după ce i-a fost secţionat penisul în timpul unei operaţii şi după cel puţin patru intervenţii chirurgicale, bărbatul nu este refăcut. Pentru el doctorii au avut doar veşti proaste: chiar dacă i-au rezolvat acum problemele, vizitele la spital trebuie să devină obişnuinţă.

Ion Jiga a ajuns la spitalul Sfântul Ioan săptămîna trecută, la urgenţă.

“Problema principală era urinarea. Noua uretră, făcută din piele a avut două mari probleme. Nu putea să mai urineze”, a declarat prof. dr. Petrişor A. Geavlete.

Din cauza felului în care a fost reconstruită, folosindu-se o bucată de piele de pe picior, uretra era sugrumată iar omul intrase în blocaj renal. După operaţie Ion Jiga s-a refăcut rapid, însă medicii cred astfel de momente se vor repeta.

Victima medicului Naum Ciomu a trecut prin multe momente dificile. Acum trei ani soţia sa a decis să divorţeze. Se pare însă că la greu îi e alături. “E foarte tonic, este în condiţii excelente, s-a prezentat cu soţia dânsului, sunt foarte mulţumit că i-am văzut împreună”, a spus prof. dr. Petrişor A. Geavlete.

 


Instanţa a decis ca Ion Jiga să primească 500.000 de euro despăgubiri de la spitalul unde medicul Ciomu i-a secţionat penisul. Acum, lunar, bărbatul primeşte tranşe din aceşti bani.

“Până în 2012 va continua să primească eşalonat anumite sume, până când această creanţă va fi stinsă”, a precizat Mihai Olariu, avocat.

Ion Jiga e decis să îl dea iar în judecată pe medicul Ciomu. Asta pentru că la momentul primul proces nu ştia cu căte probleme de sănătate s-a ales.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close