Antena 3 CNN Actualitate Victime sigure ale gerului. Autorităţile au început să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi

Victime sigure ale gerului. Autorităţile au început să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi

Victime sigure ale gerului. Autorităţile au început să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi
Sursa foto: Foto: interestingstories.net
13 Dec 2012   •   08:05

Cei mai afectaţi de frigul de afară sunt oamenii străzii. Zeci de oameni fără adăpost sunt adunaţi de pe străzi de autorităţile locale din Focşani şi aduşi la loc sigur. Acestia primesc un adăpost de noapte, haine, dar şi o masă caldă din partea Crucii Roşii.

Odată cu venirea iernii, autorităţile locale din toată ţara rebuie să rezolve şi problema oamenilor fără adăpost. În Focşani, voluntarii de la Crucea Roşie împreună cu autorităţile locale au amenajat un adăpost de noapte pentru oamenii străzii.

Adăpostul dispune de 24 de locuri, insuficiente pentru toate solicitările. Noaptea trecută, în adăpost s-au aflat 40 de oameni ai străzii.

Deşi stau îngrămădiţi, oamenii străzii sunt mulţumiţi de condiţiile oferite. Dorm noaptea la căldură, nu în ger, şi au parte şi de o masă caldă pe zi.

Zilele acestea se va mai amenaja un spaţiu pentru persoanle fără adăpost. Autorităţile locale au identificat un spaţiu într-un punct termic din oraş, astfel că numărul locurilor disponibile pentru oamenii străzii se va dubla.


×
Subiecte în articol: oamenii strazii ger ninsoare zapada
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close