Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, reacţie dură pe Facebook în scandalul diplomatic cu Ungaria

Victor Ponta, reacţie dură pe Facebook în scandalul diplomatic cu Ungaria

Victor Ponta, reacţie dură pe Facebook în scandalul diplomatic cu Ungaria
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Aug 2015   •   18:31

Premierul Victor Ponta a afirmat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că Guvernul României nu va tolera la nesfârşit derapajele inacceptabile ale ambasadorului Ungariei la Bucureşti, arătând că reacţia MAE în acest caz a fost extrem de echilibrată şi în acord cu normele europene.

"Nu doresc să cad în capcana provocărilor de la Budapesta, dar Guvernul României nu poate tolera la nesfârşit derapajele inacceptabile ale Ambasadorului Ungariei la Bucureşti sau ale altor oficiali maghiari care ne vizitează ţara! Poziţia MAE din România a fost extrem de echilibrată şi în acord cu normele şi standardele europene!", a scris Ponta.

Ponta a adăugat că respectă Ungaria şi poporul maghiar, însă a subliniat că nu aşteaptă aprobare de la Budapesta pentru a-şi exprima poziţia în acest scandal.

"Nu sunt constrans de liderii PPE (aşa cum din păcate sunt alţi colegi din politica românească) să închid ochii şi să înghit cu umilinţă asemenea derapaje de la normele diplomatice şi de respect între două ţări!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 
Nu doresc să cad în capcana provocărilor de la Budapesta, dar Guvernul României nu poate tolera la nesfârșit derapajele...

Posted by Victor Ponta on 11 August 2015

×
Parteneri
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close