Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta se declară „învins” de membra PSD care a pozat în Playboy

Victor Ponta se declară „învins” de membra PSD care a pozat în Playboy

 Victor Ponta se declară „învins” de membra PSD care a pozat în Playboy
Sursa foto: Foto: thecrazyest.net
08 Mar 2011   •   10:06
Tânăra din Timiş, membru PSD, care a pozat goală într-o revistă pentru bărbaţi susţine că a făcut acest lucru fiindcă şi-a urmat visul. La rândul său, Victor Ponta s-a declarat învins de visul acesteia dar şi nemulţumit de faptul că activitatea PSD a fost eclipsată de scandalul iscat de pozele domnişoarei.

Roxana Golban este o tânără care ştie ce vrea. Fata de 20 de ani a avut un vis, iar când s-a ivit ocazia, nu a mai stat pe gânduri şi l-a pus în practică - a pozat în cea mai cunoscută revistă pentru bărbaţi din lume.

Tema pictorialului, inspirată din filmul "Lebăda Neagră", a atras-o pe social-democrată, care a renunţat fără prea mari probleme la inhibiţii.

Roxana spune că nu s-a gândit niciodată că gestul său va declanşa atâtea reacţii. Nu-i pare, totuşi, rău şi crede că gestul ei o va ajuta în viitoarea carieră politică.

Rămâne, însă, de văzut, în condiţiile în care apariţiile sale în costumul Evei au declanşat nemulţumiri în PSD. Preşedintele Victor Ponta susţine că din cauza acestui scandal, evenimente importante de pe scena politică au fost ignorate.

Mă declar învins de domnisoara respectiva...n-am spus nimic si toate energiile proletcultiste s-au mobilizat...haideţi să vorbim de lucruri serioase”, a declarat preşedintele PSD.

Ponta a refuzat să spună dacă apariţia tinerei social-democrate în revista respectivă îi va aduce acesteia excluderea din partid.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Playboy
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close