Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta va depune o cerere la DNA pentru a înțelege în ce calitate e audiat în dosarul liderului PSD. "Doar nu era să mint pentru Dragnea"

Victor Ponta va depune o cerere la DNA pentru a înțelege în ce calitate e audiat în dosarul liderului PSD. "Doar nu era să mint pentru Dragnea"

Victor Ponta va depune o cerere la DNA pentru a înțelege în ce calitate e audiat în dosarul liderului PSD. "Doar nu era să mint pentru Dragnea"
05 Feb 2018   •   11:21

Victor Ponta reacţionează dur după atacurile liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că fostul premier este unul din denunţătorii din dosarul Teldrum.

Ponta anunţă acum că a făcut o solicitare la DNA să-i comunice dacă este martor sau denunțător în dosar. Mai mult, Ponta afirmă că va demisiona din Parlament dacă se va dovedi că a mințit, iar dacă Dragnea este cel care a mințit, liderul PSD ar trebui să fie cel care se retrage.

Ponta a declarat că nu a făcut niciodată un denunț la DNA, iar în audierea sa ca mortor a răspuns la toate întrebările puse de procuror, așa cum prevede legea. În cadrul audierii, nu ar fi spus nimic despre Tel Drum.

„Astăzi depun cerere la DNA să-mi precizeze dacă am calitate de martor sau de denunţător. Dacă Dragnea aduce un denunţ al meu, eu azi îmi dau demisia din Parlament şi aţi scăpat de mine, dar dacă aduc eu hârtie că am dat declaraţie de martor, nu mai e chestiune de scuze, va trebui să îşi dea demisia din PSD şi din Parlament. Nu am depus în viaţa mea niciun denunţ penal, nici împotriva domnului Dragnea, nici a nimănui. (...) Ori eu sunt denunţător, ori domnul Dragnea este cel mai mare mincinos din istoria politicii româneşti. Dacă a minţit, trebuie să răspundă pentru asta, pentru că toată România depinde de minciunile domnului Dragnea"", a precizat Ponta.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close