Antena 3 CNN Actualitate Doliu în presa română: Jurnalistul Victor Țăruș a murit doborât de COVID

Doliu în presa română: Jurnalistul Victor Țăruș a murit doborât de COVID

Victor Țăruș, Pescarul Hoinar de la TVR a pierdut lupta cu noul virus și s-a stins din viață.

Doliu în presa română: Jurnalistul Victor Țăruș a murit doborât de COVID
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2021   •   17:15

Anunțul a fost făcut de un colaborator și prieten al lui Victor Țăruș“Mi-ai spus mereu că ai fi vrut să faci mai multe pentru natura sălbatică a României. Ce nu ai reușit tu, o să încercăm să facem noi! Adio Victore…”, a scris Dan Pavaloiu, realizator al emisiunii Natura și aventură de pe TVR 2. 

Victor Țăruș a fost un deschizător de drumuri în domeniul său, emisiunile realizate fiind urmărite cu patos atât de cei care erau pescari, cât și de cei care doreau să învețe „meserie”.

Pasionat de tainele pescuitului şi pescar „cu permis” de la 7 ani, Victor Ţăruş era inginer silvic, specializat în „ape de munte şi creşterea păstrăvului”. A fost de asemenea, editor al revistelor Pescarul (din 1990), Pescar modern (din 1993), Pescar la Crap (2007) si Prieten cu Natura (2008). 

Doamne, ai băgat știuci prin rai și nu aveai cine să ți le prindă? 

”Ce ai avut cu Victor Tarus, Doamne?! Ai băgat știuci prin rai și nu aveai cine să ți le prindă și cine să scrie despre ele? Ți-o trebuit un pescar hoinar? Drum lin pe ape și fir întins prietene care mi-ai facut zilele de weekend mai fericite…si m-ai învățat despre tainele pescuitului cu emisiunile tale superbe…”, a fost unul dintre comentariile dureroase lăsate de prietenii fostei vedete TV.

 

×
Subiecte în articol: Victor Țăruș COVID-19
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close