Antena 3 CNN Actualitate Victoraş Micula, citat la un hotel de lux din Elveţia

Victoraş Micula, citat la un hotel de lux din Elveţia

Procurorii și polițiștii bihoreni au identificat hotelul de 5 stele din Zurich, Elveția, unde este cazat Victor Micula. El este citat să se prezinte la procesul în care se cere arestarea lui în dosarul în care este acuzat că s-a îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziție corporală alături de polițiști reali.

Victoraş Micula, citat la un hotel de lux din Elveţia
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   23:44

"Pablo" de Bihor', aşa cum au consemnat procurorii că se autointitula Victor Nicula a făcut legea în Oradea. Practic, procurorii spun că participa când voia la acţiunile Poliţiei, uneori în calitate de poliţist.

'Cu cagulă, cu pistol, cu toate cele, ba chiar şi cu o denumire pe măsură, având în vedere că iată, chiar procurorii reţin în referatul obţinut în exclusivitate de către Antena 3, faptul că Victoraş Nicula era autoporeclit Pablo de Bihor, bineînţeles după celebrul Pablo Escobar, traficantul de droguri din Columbia.

"Pablo" de Bihor' ajunsese să îl tragă la răspundere pe şeful IPJ Bihor

Se pare că Micula a autoexploatat în mod constant slăbiciunile morale ale poliţiştilor şi a ajuns în acest fel, să aibă exces la logistica, ba chiar şi la maşinile poliţiei.

Într-o noapte, în momentul în care a fost oprit de mascaţi, Victoraş Nicula nu face altceva decât să îl sune pe şeful IPJ Bihor şi îl întreabă, reproşându-i că, ''acum și mascații tăi au treabă cu mine".

Mai multe detalii despre "Pablo” de Bihor campion la dosare penale, vedem în materialul realizat de Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă la ShowBlitz:

 

×
Subiecte în articol: Victoraș Micula
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close