Antena 3 CNN Actualitate Videanu, despre întâlnirea de taină cu Blejnar - Marta - director SRI - Bebe Ionescu: "Fotografiile sunt un montaj ordinar"

Videanu, despre întâlnirea de taină cu Blejnar - Marta - director SRI - Bebe Ionescu: "Fotografiile sunt un montaj ordinar"

Videanu, despre întâlnirea de taină cu Blejnar - Marta - director SRI - Bebe Ionescu: "Fotografiile sunt un montaj ordinar"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Mar 2013   •   18:09

Adriean Videanu susţine că fotografiile prezentate de Antena 3, de la o întâlnire de taină cu Blejnar - Marta - director SRI - Bebe Ionescu, sunt un montaj şi va da în judecată postul TV, scrie democrat-liberalul pe blogul său.

"(...) Antena 3 a vehiculat speculaţii şi insinuări referitoare la o aşa-zisă întâlnire a mea cu un grup format din domnii Blejnar, Marta şi alţii.

Precizez că absolut nimic nu este adevărat, nu am participat la o astfel de întâlnire.

Fotografiile arătate sunt un montaj ordinar făcut să servească elucubraţiile unor oameni vădit rău intenţionaţi. (...) îmi rezerv dreptul de a-i ataca în Justiţie
", a scris Videanu pe blog.



Antena 3 a prezentat, joi seară, o serie de fotografii de la o întâlnire de taină Videanu - Blejnar - director SRI - Marta - Bebe Ionescu şi prietenii.



Vezi aici mai multe fotografii prezentate de Antena 3, în care apare Adriean Videanu, lider PDL


Potrivit Antena 3, fotografiile au fost realizate în anul 2010, iar participanţii la întâlnire au mers la restaurantul lui Puiu Popoviciu, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România.






×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close