Antena 3 CNN Actualitate Videanu: Toate străzile aflate în lucru se vor finaliza înainte de termen

Videanu: Toate străzile aflate în lucru se vor finaliza înainte de termen

Videanu: Toate străzile aflate în lucru se vor finaliza înainte de termen
05 Aug 2007   •   15:05

Aproape toate străzile la care se lucrează în Bucureşti vor fi finalizate înainte de termen. Totodată, primarul Capitalei, Adriean Videanu, dă asigurări că bulevardele Iancu de Hundoara şi Ştefan cel Mare si Calea Moşilor vor fi finalizate, la nivelul carosabilului, până pe 15 septembrie. Videanu a mai anunţat şoselele Colentina şi Olteniţei vor fi finalizate parţial pentru a fluidiza traficul rutier.

Primarul Videanu spune că din cele 78 de străzi aflate în execuţie, până la 10 septembrie, 69 vor fi finalizate. Lucrările vor continua la liniile de tramvai, la trotuare, însă acestea nu vor afecta circulaţia rutieră. Totodată, edilul Capitalei a anunţat că de săptămâna viitoare primăria va demara un amplu proiect de cadastru verde. Videanu a precizat că majoritatea spaţiilor verzi sunt în paragină din cauza indiferenţei proprietarilor sau a celor care le administrează. După ce vor fi inventariaţi copacii, dar şi zonele verzi din Bucureşti, Videanu spune că va delega competenţe speciale celor doi viceprimari generali în privinţa zonelor cu vegetaţie.

În finalul conferinţei, Videanu a făcut o scurtă referire la situaţia terenurilor pe care sunt depozitate gunoaie. El este de părere că mai întâi trebuie lămurită starea juridică a acestor terenuri. În acelaşi timp, Videanu a precizat că Primăria are disponibilitatea să preia aceste terenuri şi să le întreţină.
Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close