Antena 3 CNN Actualitate Vile ridicate pe pista aeroportului Băneasa (VIDEO)

Vile ridicate pe pista aeroportului Băneasa (VIDEO)

Vile ridicate pe pista aeroportului Băneasa <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Iul 2007   •   18:45

Redeschiderea aeroportului Băneasa riscă să fie amânată după ce doi sirieni şi-au construit vile la capătul sistemului de semnalizare a pistei. Cei doi au autorizaţii de la primăria Voluntari, dar reprezentanţii aeroportului spun că înainte de emiterea documentelor ar fi trebuit întrebaţi cei de la autoritatea aeronautică. Cele două vile au crescut ca Făt Frumos: în câteva săptămâni s-au înalţat cât altele în luni. În doar câteva săptămâni, au ajuns fiecare să depăşească 4 metri. Zeci de munctori lucrează şi acum la ele. Impozante, se ridică la aproximativ 800 de metri de pistă.

Vilele sunt situate exact pe locul în care ar urma să fie ridicaţi primii stâlpi ai sistemului de balizare, ansamblu care ar ajuta orice pilot să aterizeze în siguranţă. Reprezentanţii aeroportului spun că vilele au fost construite ilegal, dar autorităţile locale îi contrazic.

Autoritatea aeronautică a declanşat deja o anchetă pentru stabilirea persoanelor responsabile, iar conducerea aeroportului Băneasa va cere demolarea lor în instanţa de judecată.

VILE RIDICATE PE PISTA AEROPORTULUI BĂNEASA

Observator

×
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close