Antena 3 Actualitate Vilele răsar ca ciupercile în curtea lui Marcel Hoară. Până și zonele de relief se schimbă pentru el

Vilele răsar ca ciupercile în curtea lui Marcel Hoară. Până și zonele de relief se schimbă pentru el

de L.D.    |    11 Oct 2012   •   22:44
Vilele răsar ca ciupercile în curtea lui Marcel Hoară. Până și zonele de relief se schimbă pentru el
Sursa foto: Foto: Antena3

Deputatul PDL Marcel Hoară, fostul preşedinte al Agenţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale, explica în august 2011 pentru emisiunea “Exces de putere” cum îşi ajuta el părinţii la construcţia unei vile în Snagov.

Salariat al statului român, Hoară spunea la acea vreme că terenul este al mamei sale iar vila va fi ridicată exclusiv cu banii ei. Şi tot de la mamă mai împrumută şi el bani când criza devine mai aspră.

La câteva luni de la ancheta "Exces de putere", mai exact în aprilie 2012, la Snagov au răsărit două vile a câte sute de mii de euro fiecare, toate ridicate tot din "banii de la mama", aparent.

Antena 3 a trimis zilele trecute o echipă de filmare pentru a vedea ”ce mai face domnul Hoară”, dar aceasta a avut o surpriză.. în loc de 2 vile care erau construite în aprilie al acestui an, acum erau 3.

În afară de aceste 3 vile, Marcel Hoară a obținut și autorizație de la Primărie pentru a avea acces direct la lac. Astfel, pentru el, se modifică chiar și zona de relief. ×
Subiecte în articol: deputat pdl Sinteza Zilei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close