Antena 3 CNN Actualitate Vinerea Neagră: Cumpărați mai avantajos nu numai electronice

Vinerea Neagră: Cumpărați mai avantajos nu numai electronice

Cu siguranță vă sună deja cunoscut. Vinerea Neagră sau Black Friday este ziua în care magazinele se întrec în a vă oferi reduceri cât mai substanțiale. Știți ce puteți cumpăra în mod convenabil în această perioadă? Și nu este vorba numai de electronice.

Vinerea Neagră: Cumpărați mai avantajos nu numai electronice
de Gabriel Dano    |    01 Oct 2020   •   15:05

Obișnuiți să cumpărați la reduceri de Black Friday?

Vinerea Neagră este considerată a fi începutul perioadei de cumpărături de dinaintea Crăciunului. Conform tradiției americane, aceasta cade întotdeauna în a doua zi după Ziua Recunoștinței, adică în a patra vineri din noiembrie. Deci anul acesta cade în data de 27 noiembrie. Cu toate acestea, spre deosebire de SUA, Black Friday în România începe mai devreme cu câteva zile sau chiar cu o săptămână.

Deși în România, mai ales comercianții de electronice, oferă reduceri foarte mari, promoții avantajoase puteți găsi și în alte magazine - de exemplu la cosmetice, articole sportive și jucării. Deci, ce puteți cumpăra cu adevărat avantajos de Black Friday?

#1 Electronice și electrocasnice

Cumpărarea unui smartphone, tablete, televizor sau a unui frigider nou este de obicei o investiție destul de mare. Prin urmare, dacă nu suntem surprinși de exemplu de o defecțiune, atunci planificăm de obicei astfel de cumpărături din timp. Pentru ca achiziționarea de aparate electronice sau electrocasnice să fie una cu adevărat avantajoasă, merită cu siguranță să așteptați ofertele speciale sau lichidările de stoc. De Black Friday, comercianții de electronice oferă reduceri de până la 80% și asta deja se merită cu adevărat, nu credeți? ;-)

#2 Mobilier

O cheltuială destul de mare poate fi, de asemenea, amenajarea locuinței cu mobilier nou. Deci, dacă vă planificați o astfel de investiție - relativ costisitoare - în viitorul apropiat, încercați să vă informați la ce preț se merită să cumpărați mobilierul dorit și așteptați spre exemplu Vivre black friday din noiembrie. La urma urmei, economisiți de până la 40% la mobilierul de bucătărie - iar aceasta nu este o sumă de neglijat.

#3 Îmbrăcăminte și încălțăminte

Deși îmbrăcămintea și încălțămintea nu sunt de regulă un articol special (desigur, cu condiția, că nu sunteți o mare pasionată de cumpărături ;-)), orice reducere la haine sau pantofi va fi una de nerefuzat. Nu știți de unde să cumpărați? Așteptați Black Friday, datorită căruia puteți cumpăra haine și pantofi de calitate pentru femei, bărbați și copii, la prețuri excelente.

#4 Cosmetice și parfumuri

Dacă nu știți ce cadou s-ar potrivi celor dragi sub bradul de Crăciun, oferiți-le cosmetice de calitate sau un parfum bun. Reducerile înainte de Crăciun sub formă de Black Friday la cei mai mari comercianți de cosmetice sau farmacii online sunt mai mult decât binevenite. De exemplu, profitați de promoția Elefant ro black friday și cumpărați cosmetice sau parfumuri de calitate la preț redus.

De Black Friday, puteți cumpăra și alte produse în mod convenabil - de la jucării pentru copii, până la articole pentru casă și grădină, chiar și produse pentru animale. Pe scurt, cam tot ce aveți nevoie. Urmăriți site-urile comercianților, profitați de reduceri și nu trebuie să faceți nimic, decât să așteptați să ajungă produsele comandate la voi acasă. Și de ce nu, poate chiar chiar sub bradul vostru de Crăciun.

×
Subiecte în articol: neagră
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close