Antena 3 CNN Actualitate Viorel Cataramă are simptome de coronavirus: 'Următoarele trei, patru zile sunt decisive'

Viorel Cataramă are simptome de coronavirus: 'Următoarele trei, patru zile sunt decisive'

Viorel Cataramă a declarat la Antena 3 că starea sa s-a înrăutățit după ce a îmbrățișat un bolnav cu coronavirus din Bărbulești. „Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Următoarele trei-patru zile sunt decisive”, a declarat acesta.

Viorel Cataramă are simptome de coronavirus: 'Următoarele trei, patru zile sunt decisive'
10 Mai 2020   •   16:41

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că a început să dezvolte simptomele specifice coronavirusului, dar că încă nu s-a testat. 

„Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit. Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos.”, a spus Viorel Cataramă.

El a menționat că urmează să se testeze în două săptămâni, dar și că „următoarele trei, patru zile sunt decisive”.

„Nu m-am testat. Eu sunt un patriot care-și riscă viața pentru ca țara lui să nu falimenteze și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie suspendate. M-am dus acolo ca să demonstrez că nu voi păți nimic.”, spune afaceristul care menționează că a ales comuna din Ialomița pentru că este „focarul numărul unu al României, peste Țăndărei, peste Suceava, peste orice”.

„Stăm degeaba în casă, prăbușim România, degeaba. Acest virus va continua să existe, îl vom lua cu toții și în proporție de 95% nu vom avea nimic. Statul ar trebui să se ocupe doar de persoanele vulnerabile și să ne lase pe noi să muncim.”, spune Cataramă.

El face o comparație a ordonanțelor militare cu OUG 13, pentru care oamenii au ieșit să protesteze în stradă.

În legătură cu dosarul penal ce i-a fost deschis pentru zădărnicirea combaterii bolilor, Viorel Cataramă susține: „Dacă pentru o îmbrățișare trebuie să fac pușcărie, așa să fie. O să o scoatem din pământ și pe regina Maria care a făcut ce am făcut eu și o băgăm în pușcărie. Situația este extrem de gravă. Nu putem să mai falimentăm România. Nu putem să rămânem nepăsători.”

Omul de afacere spune că de vină pentru situația actuală sunt „sistemele mafioate pe care le votăm de 30 de ani”.

„Ni se spune că trebuie să acceptăm suspendarea depturilor și libertăților pentru că sistemul medical nu face față. Timp de 30 ani am votat tot timpul sisteme mafioate. Acum trebuie să dăm socoteală și să plătim nota de plată. De ce alte țări fac față?”, se întreabă Cataramă.

Viorel Cataramă are simptome de coronavirus: 'Următoarele trei-patru zile sunt decisive'

×
Subiecte în articol: simptome coronavirus Viorel Catarama
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close