Antena 3 CNN Actualitate VitaMix, magazin online de sănătate (P)

VitaMix, magazin online de sănătate (P)

VitaMix, magazin online de sănătate (P)
21 Ian 2019   •   12:57

Sănătatea fizică și psihică sunt esențiale unei vieți fericite. Dar ce se întâmplă când rafturile magazinelor abundă în produse procesate și pline de chimicale?

Oricâtă străduință și dorință există, deseori este imposibilă evitarea produselor nesănătoase, dacă nu privim mai departe de posibilitățile aparent accesibile. Magazinul naturist Vitamix este cea care oferă soluția!

În cadrul magazinului online dar și în cele 33 de magazine fizice, răspândite în toată țara, se regăsesc o varietate de produse, începând de la alimente sănătoase până la tratamente naturale și suplimente alimentare pe bază de plante.

Scopul magazinului Vitamix estre de a-și ajuta atât clienții fideli cât și pe cei noi în procesul de a avea un corp sănătos, iar un corp sănătos înseamnă o persoană fericită.

Vitamix oferă o gamă largă de produse, cele mai căutate și accesibile fiind suplimentele alimentare și vitaminele. Se regăsesc suplimente pentru orice afecțiune, necesare perioadelor reci dar și perioadelor de alergii.

Mămicile cu cei mici sunt o temă abordată deseori dar pentru care nu se regăsesc întotdeauna la un loc tot ceea ce se caută. Produsele pe bază de plante și naturiste sunt cele mai sigure în majoritatea situațiilor, iar acestea nu sunt puține în cadrul magazinului.

Fie pentru adulți, vârstnici sau tineri, există diferite vitamine pentru diferite probleme, indiferent dacă este vorba de nevoile declanșate de lipsuri sau cele destinate pentru o stare generală de bine. Afecțiunile pot fi prevenite cu suplimentele corespunzătoare. Pe când în magazinele fizice există specialiști de încredere care oferă sfaturi utile, în cadrul site-ului fiecare produs este încadrat în categorii diferite, cu descrieri potrivite, din care reiese dacă produsul căutat este corespunzător și în concordanță cu nevoile clientului.

Femei sau bărbați, cu dorința de a scăpa de kilogramele în plus regăsesc soluția la categoria „Raftul de slăbit” și „Fitness”. Începând de la ceaiuri și batoane sănătoase până la faimoasa ketonă de zmeură, toate se regăsesc în forme mult mai accesibilie clientelei.

Problemele mai sensibile despre care nu mulți reușesc să discute nu este o rușine! Soluțiile sunt variate și ideale oricui care caută.

Categoria de alimente este ideală tuturor. Chiar dacă este vorba de un simplu stil de viață mai sănătos, despre intoleranțe, sau căutarea de „superalimente” Vitamix este ajutorul de nădejde.

Îngrijirea personală este un subiect sensibil, nu cu toții cunosc nevoile propriului ten, sau beneficiile remediilor naturiste. În magazinele Vitamix se regăsesc produse potrivite pentru oricine. Cremele cosmetice ideale pentru orice tip de ten cu remedii naturiste mai puțin cunoscute sau faimoase, Vitamix le are în stoc.

Tot din această categorie fac parte produsele pentru curățare. De ce? Simplu, acestea sunt organice și ajută menținerea sănătății prin păstrarea unei case curate, fără chimicale.

Toate produsele distribuite de Vitamix ajută în atingerea unei siluete perfecte si unei minți sănătoase. Acesta este locul care oferă tot ce este necesar unui stil de viață sănătos, la cele mai accesibile prețuri, prin promoții dese și oferte constante.

 

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close