Antena 3 CNN Actualitate Vlad a distribuit pe Facebook un filmuleț care a îngrozit pe toată lumea. "E de internat la Pavilionul 4". "Așa stăpân, așa câine" VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL!

Vlad a distribuit pe Facebook un filmuleț care a îngrozit pe toată lumea. "E de internat la Pavilionul 4". "Așa stăpân, așa câine" VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL!

Vlad a distribuit pe Facebook un filmuleț care a îngrozit pe toată lumea. "E de internat la Pavilionul 4". "Așa stăpân, așa câine" VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL!
27 Mar 2019   •   16:05

Un tânăr din Oradea a îngrozit mai mulți utilizatori Facebook după ce a postat pe rețeaua de socializare un filmuleț în care se vedea cum câinele lui fugărește și ucide o pisică.

Potrivit internauților, filmuleţul ar fi fost postat pe Facebook chiar de proprietarul câinelui, despre care spun că se numește Vlad M. și este elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea, cu menţiunea "aşa stăpân, aşa câine”, scrie ebihoreanul.ro.

"Şi-a asmuţit câinele pe o biată pisică, pe care a ucis-o. Comentariul lui la acest video a fost "aşa stăpân, aşa câine". Să înţelegem că a recunoscut singur că e criminal în devenire. V-aş ruga să distribuiţi în toate grupurile, ca toată România să-i cunoască fapta", scrie o orădeancă, reproducând filmarea și postând imagini cu profilul adolescentului în cauză. Aceasta a mai menționat și că persoana „care a postat iniţial a fost ameninţată şi constrânsă să şteargă filmuleţul”.

Filmulețul a fost shareuit de sute de ori și a stârnit furia celor care l-au văzut:" Viitor criminal bolnav e de internat la pavilionul4 pedepsit pt. Asa fapta".

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close