Antena 3 CNN Actualitate Vlad Pascu, primele declaraţii după tragedia de la 2 Mai: "Aș da orice să dau timpul înapoi"

Vlad Pascu, primele declaraţii după tragedia de la 2 Mai: "Aș da orice să dau timpul înapoi"

Înregistrare explozivă cu Vlad Pascu, tânărul drogat care, anul trecut în vară, a ucis doi adolescenţi în staţiunea 2 Mai. Acesta a vorbit pentru prima dată de la tragedia care a şocat întreaga ţară şi recunoaşte că îi pare rău, că ar vrea să dea timpul înapoi şi că îşi asumă faptele.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   07:20

Vlad Pascu a vorbit, de asemenea, şi despre cei doi tineri morţi, dar şi despre tatăl unui dintre aceştia care a declarat că îşi va face dreptate singur dacă Vlad Pascu va primi pedeapsa minimă.

Pe de altă parte, în doar câteva ore toată familia Pascu este citată la tribunal. Miruna Pascu este acuzată că ar fi încercat să şantajeze martorii din dosarul fiului său, iar Mihai Pascu este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"Aş da orice să pot da timpul înapoi"

"Am o grămadă de remușcări.

Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot s[ dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit.

Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta.

Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat.

Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum". a declarat Vlad Pascu.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close