Antena 3 CNN Actualitate Vreme extrem de rece în aproape toată țara. Vezi prognoza meteo pentru acest weekend

Vreme extrem de rece în aproape toată țara. Vezi prognoza meteo pentru acest weekend

Vreme extrem de rece în aproape toată țara. Vezi prognoza meteo pentru acest weekend
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Ian 2017   •   14:24

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã, geroasã dimineaţa în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general între -8 şi 2 grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă - 28 ianuarie

Vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a ţãrii, geroasã noaptea pe spaţii restrânse în centru şi sud şi doar la amiazã, la deal şi munte, valorile termice se vor apropia de mediile climatologice ale acestei datei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile estice, dar temporare şi în cele sudice şi centrale. În zonele joase, local, va fi ceaţã, asociatã şi cu chiciurã. Vântul va sufla în general slab, exceptând sudul Banatului unde va fi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 5 grade, iar cele minime se vor situa între -18...-16 grade în estul Transilvaniei şi -3...-2 grade în Dealurile de Vest.
Presiunea atmosferica va creşte uşor.

Prognoza meteo pentru duminică -29 ianuarie

La munte şi în regiunile vestice şi nord-vestice valorile termice, în special cele diurne, se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, dar în restul teritoriului vremea va fi încã rece, geroasã local, dimineaţa şi noaptea, în centru. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, iar noaptea şi în sud. În zonele joase de relief, pe spaţii mici, va fi ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã sau fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 7 grade, iar cele minime între -18...-16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -2...-1 grad în dealurile din Banat şi Crişana.
Presiunea atmosferica va continua sã creascã uşor.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close