VREMEA. Cât mai ține iarna blândă. Temperaturile ajung până la -11 grade Celsius

de A.M.P    |    02 Ian 2020   •   10:56
VREMEA. Cât mai ține iarna blândă. Temperaturile ajung până la -11 grade Celsius Foto: Pexels

VREMEA. Vremea va fi în general frumoasã, cu valori termice apropiate de cele normale la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile vestice, nord-vestice şi la munte. Cu totul izolat, în zona montanã vor fi ninsori slabe.

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, la altitudini în general de peste 1700 m, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 60...80 km/h, iar trecãtor zãpada va fi spulberatã.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Oltenia.

VREMEA. La ora 09, temperatura aerului avea valori cuprinse între -11 grade la Câmpeni şi Joseni şi 2 grade la Constanţa-dig. Pe arii restrânse în Banat şi Crişana se semnaleazã ceaţã.

Citește și: Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 3 ianuarie 2020. Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit la aceastã datã în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile sudice, iar în restul teritoriului acestea se vor situa în jurul normelor climatologice. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -9 şi 0 grade, mai coborâte în depresiuni.

Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã asociatã cu chiciurã local în interiorul arcului carpatic şi izolat în restul teritoriului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 4 ianuarie 2020. Cerul va fi variabil, dar începând cu orele serii vor fi înnorãri în regiunile nord-vestice, care se vor extinde treptat şi în restul teritoriului. Pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri îndeosebi pe creste, dar local şi la cote mai reduse în sud-vest, centru şi nord-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 3 grade. Dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close