Antena 3 CNN Actualitate VREMEA 9 aprilie. Ploi și frig, în toată țara

VREMEA 9 aprilie. Ploi și frig, în toată țara

VREMEA 9 aprilie. Ploi și frig, în toată țara
09 Apr 2019   •   10:40

Vremea se anunță ploioasă, iar instabilitățile atmosferice ne vor da multe bătăi de cap pe parcursul zilei de marți. Află cum va fi vremea în București, la munte și care sunt temperaturile maxime așteptate în funcție de regiuni.

Marți vor cădea averse de ploaie pe spații relativ extinse în toate regiunile țării, cu excepția Moldovei, unde acestea se vor semnala doar izolat. Pe alocuri, cantitățile de apa vor ajunge până la 10-15 mm, în special la munte. Vântul va suflă moderat în sudul țării și slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 și 20 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova. 

În București, cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, posibil şi sub formă de aversă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări de 42 km/h în timpul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 8 - 9 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi de 65%, iar cantitate acestora de 2-3 L/m².

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close