Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. ANM anunţă vreme schimbătoare în următoarele ore. Prognoza meteo actualizată

VREMEA. ANM anunţă vreme schimbătoare în următoarele ore. Prognoza meteo actualizată

VREMEA. ANM anunţă vreme schimbătoare în următoarele ore. Prognoza meteo actualizată
Sursa foto: Foto: Pixabay
08 Dec 2019   •   09:41

VREMEA. Vremea va fi în general închisã în regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi în general persistentã şi izolat vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formã de ploaie sau burniţã, ce vor favoriza în primele ore ale intervalului depunerile de polei.

VREMEA. În zonele de munte, vor mai fi posibile precipitaţii slabe mixte. În restul ţãrii, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi condiţii reduse de precipitaţii. Pe arii restrânse, îndeosebi dimineaţa, în zonele joase de relief se va semnala ceaţã.

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 11 grade.

VREMEA. Cod galben de ceaţă densă în opt judeţe

VREMEA. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în orele următoare în opt judeţe din Moldova, Dobrogea şi Banat.

VREMEA. Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în localităţile Dorna Candrenilor, Poiana Stampei şi Coşna din judeţul Suceava şi în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara, la peste 1.800 de metri altitudine, se va semnala ceaţă, fenomen care va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

VREMEA. Până la ora 11:30, ceaţa va persista în zona joasă a judeţului Satu Mare, iar până la 10:00 în judeţele Arad, Bihor, Timiş şi în mai multe localităţi din Constanţa. În unele zone ceaţa va fi asociată cu burniţă.

VREMEA. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close