Antena 3 CNN Actualitate Vine gerul! Temperaturile scad brusc în București. De la 16 grade la minus 2, în câteva ore

Vine gerul! Temperaturile scad brusc în București. De la 16 grade la minus 2, în câteva ore

Prognoză meteo București. Bucureștenii vor avea parte de o scădere bruscă a temperaturilor, de la 16 grade joi la minus 2 grade vineri.

Vine gerul! Temperaturile scad brusc în București. De la 16 grade la minus 2, în câteva ore
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   19:00

Potrivit meteorologilor, în intervalul miercuri ora 14:00 - joi ora 08:00 vremea se va menține deosebit de caldă cu o maximă termică ce se va situa în jurul a 16 grade și o minimă de 4-6 grade.

Cerul va fi variabil cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Se strică vremea. Prognoză meteo pentru București

De joi ora 8:00 până vineri ora 12:00, cerul se va înnora treptat și începând din a doua parte a zilei, temporar vor fi precipitații, moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie, iar noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

În prima parte a zilei de vineri, temporar va mai ninge. Valorile termice vor fi în scădere bruscă și accentuată, de la 14-16 grade în după-amiaza zilei de joi spre -2...-1 grad la începutul zilei de vineri.

Vântul va prezenta intensificări în special în seara zilei de joi și în prima parte a nopții de joi spre vineri, când rafalele vor atinge 45-55 km/h.

Prognoza meteo 10-12 februarie 2021. Cod galben de ninsori, viscol şi ger în toată ţara timp de 48 de ore

Vremea va deveni geroasă, în următoarele 48 de ore, după ce un val de aer polar ajunge deasupra României, astfel că meteorologii ANM au emis mai multe avertizări de tip cod galben de ger, ninsori şi viscol în toată ţara.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul săptămânii viitoare, local geroasă mai ales pe timpul nopților și dimineților, iar vântul va mai avea intensificări.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea București
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close