Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Când lovește din nou iarna

VREMEA. Când lovește din nou iarna

VREMEA. Când lovește din nou iarna
25 Feb 2019   •   08:11

După episodul de iarnă severă, vremea  revine la normal. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) anunţă că de luni începe să se încălzească uşor, însă va mai fi ger dimineaţa, local în regiunile centrale şi izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în nordul şi estul ţării, dar condiţiile de apariţie a precipitaţiilor vor fi extrem de reduse.

Conform ANM, nu este exclus ca în perioada 1-8 martie, iarna să lovească din nou cu furie. Luni, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 10 grade, iar cele minime, în general, între -8 şi 1 grad. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Şi în Bucureşti, vremea va deveni normală termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -5...-3 grade, posibil mai coborâtă în zona preorăşenească. În urmăriarele zile, până joi, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru sfârşitul lunii februarie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în primele două zile.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close