x close

VREMEA. Ninge și viscolește în mai multe zone din țară. Meteorologii avertizează că vremea se schimbă dramatic în următoarele ore!

de A.M.P    |    02 Dec 2019   •   13:43
VREMEA. Ninge și viscolește în mai multe zone din țară. Meteorologii avertizează că vremea se schimbă dramatic în următoarele ore! 482 Foto: Pexels

VREMEA. Ninge în mai multe regiuni din țară, a anunțat Alina Şerban, meteorologul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, care aduce noi veşti despre cum va fi vremea în perioada următoare. 

VREMEA. "Primele zile din decembrie aduc fenomene specifice iernii. Vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare pe partea de nord şi centru a teritoriului, pe parcursul zilei de azi. De asemenea, la noapte, un sistem frontal va determina extinderea precipitaţiilor sub formă de ninsoare în Maramureş, Crişana şi nordul Moldovei, acolo unde se va depune strat subţire de zăpadă", a declarat Alina Şerban, potrivit Observator.tv

Citește și: Ce se întâmplă cu vremea după data de 7 decembrie. Anunț neașteptat de la meteorologi

VREMEA. Potrivit meteorologului ANM, în zonele montane, unde stratul de omăt va fi mai consistent, cu precădere în Carpaţii Orientali şi Occidentali, mai ales pe creste, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăşi 80 km/oră, astfel că zăpada va fi viscolită.

În zonele montane se depune un strat consistent de zăpadă

VREMEA. Potrivit unei informări meteo transmise duminică, începând de luni de la ora 7.00 până marți la ora 10.00 apar ninsorile la munte, în nord și în centru, dar și depunerile de polei, intensificările vântului și vremea rece. Aria precipitațiilor va cuprinde regiunile din vestul, nordul și centrul țării.

VREMEA. În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte.

VREMEA. În cursul nopții de luni spre marți (2/3 decembrie) și în dimineața zilei de marți, precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare se vor semnala și în regiunile sudice. Local vor fi depuneri de polei.

VREMEA. La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor. Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Intensificări trecătoare ale vântului vor fi pe spații mai mici și în celelalte zone, cu viteze în general de 45… 55 km/h.

VREMEA. În prima parte a săptămânii, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului.

Citeşte mai multe despre:

vremea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati