Antena 3 CNN Actualitate Weekend cu petreceri la munte şi la mare

Weekend cu petreceri la munte şi la mare

Weekend cu petreceri la munte şi la mare
29 Iun 2007   •   12:42

Începe weekend-ul, iar drumul spre munte se aglomerează de la o oră la alta. Staţiunile montane se anunţă din nou pline. Plimbările pe potecile de munte sau picnicurile în poieni vor fi din nou la mare căutare. Mai ales că vremea se anunţă numai bună pentru ieşiri în natură. În zona Braşovului, şapte localităţi sunt în sărbătoare. Peste tot vor fi concerte şi petreceri câmpeneşti.

La Râşnov, de exemplu, are loc Festivalul Naţional Ecvestru
. Cei pasionaţi de călărie pot urmări cele mai valoroase exemplare cabaline, lipiţani, frizoni şi ponei. Tot aici va fi organizată o paradă a trăsurilor şi maşinilor de epocă. La Sânpetru va avea loc un indedit spectacol aviatic, concursuri de ATV-uri , dar şi concursul băutorilor de bere. Fiecare seară se va încheia cu spectacole şi focuri de artificii.

Staţiunea Mamaia luată cu asalt de turişti

Ca să facă faţă afluxului de călători, CFR a suplimentat începând de vineri numărul trenurilor care fac legătura între Constanţa şi Bucureşti şi retur, cu trei garnituri noi. Cei mai mulţi turişti au ales ca destinaţie staţiunea Mamaia, unde în acest moment cu greu mai găseşti un loc de cazare la hotelurile de două şi trei stele. Nici sudul litoralului nu a fost neglijat, Neptunul şi Costineştiul aflându-se în topul preferinţelor tinerilor. Şi asta cu atât mai mult cu cât este ultimul week-end înaintea unui nou val de scumpiri.

De duminică, pe litoral totul se va scumpi cu până la 30 la sută. Vremea este şi ea deosebit de caldă, aproape 27 de grade Celsius în aer şi 23 de grade în apa mării, astfel că turiştii au toate ingredientele necesare petrecerii unei vacanţe de neuitat la malul mării.

Citiţi MAI MULTE TRENURI SPRE MARE

A ÎNCEPUT B'ESTIVAL

Observator

×
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close