Antena 3 CNN Actualitate Zeci de kilograme de aur la gâtul pirandelor care au venit să-l bocească pe Cioabă. "Nu sunt pocăite, de-aia poartă aur la gât"

Zeci de kilograme de aur la gâtul pirandelor care au venit să-l bocească pe Cioabă. "Nu sunt pocăite, de-aia poartă aur la gât"

Zeci de kilograme de aur la gâtul pirandelor care au venit să-l bocească pe Cioabă. "Nu sunt pocăite, de-aia poartă aur la gât"
de O.P.    |    23 Aug 2013   •   05:53

Înmormântarea lui Florin Cioabă este un prilej bun pentru rude şi apropiaţi să-şi etaleze bogăţia. Femeile şi-au exprimat durerea prin kilogramele de aur purtate, iar bărbaţii prin bolizii de lux cu care s-au afişat pe străzile Sibiului.

Străzile din Sibiu găzduiesc în aceste zile unele dintre cele mai luxoase maşini din România. Romii au venit cu mic cu mare din toate colţurile României să prezinte omagiile.

"Aceste femei pe care le vezi nu sunt pocaite pana acum, de aia poarta la gat aur", a spus una din pirande.

Femeile au adus cu ele kilograme de aur.

Iar parada va continua şi în zilele următoare prin tot oraşul. Totul, pentru Florin Cioabă.

Casa este plină de coroane, care mai de care mai preţioase, dar la loc de cinste este cea adusă de preşedintele Traian Băsescu. Păstrată chiar sub portretul lui Florin Cioabă, la doi paşi de sicriul acoperit cu un capac frigoric.

×
Subiecte în articol: florin cioaba
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close