Antena 3 CNN Actualitate Zeci de pacienţi, înşelaţi de un pretins medic stomatolog

Zeci de pacienţi, înşelaţi de un pretins medic stomatolog

Zeci de pacienţi, înşelaţi de un pretins medic stomatolog
Sursa foto: dentist
19 Iun 2009   •   22:01

Zeci de persoane din judeţele Braşov şi Prahova şi-au tratat măselele la un presupus stomatolog. Oamenii se plâng acum că s-au ales cu probleme grave de sănătate şi cu banii luaţi. Pretinsa stomatoloagă este acum cercetată de poliţie şi riscă închisoarea, dacă va fi găsită vinovată.

Întreaga poveste a început la Predeal la mijlocul anului trecut, când o studentă la medicină de 28 de ani, a apărut la cabinetul unui medic stomatolog din localitate cu rugămintea de a fi acceptată ca stagiar. A fost primită şi a început să lucreze alături de un medic specialist stomatolog.

Când medicii din policlinică şi-au dat seama că au de-a face cu un caz suspect, tânăra a decis să plece din Predeal. Însă, la câţiva kilometri de Azuga, femeia şi-a deschis un cabinet particular, unde a continuat să profeseze.

Femeia a dispărut şi din Azuga, în momentul în care pacienţii au devenit suspicioşi şi au început să-i ceară documente care să ateste că este medic stomatolog. O parte dintre pacienţi au depus reclamaţie la poliţie, după ce au plătit tratamente de mii de euro.

Şi Serviciul de investigare a fraudelor din judeţul Prahova a deschis o anchetă paralelă pentru lămurirea împrejurărilor în care femeia a lucrat timp de trei luni la Azuga.

Antena 3

×
Subiecte în articol: stomatolog studenta frauda
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close