Antena 3 Actualitate Zeci de pacienţi, înşelaţi de un pretins medic stomatolog

Zeci de pacienţi, înşelaţi de un pretins medic stomatolog

19 Iun 2009   •   22:01
Zeci de pacienţi, înşelaţi de un pretins medic stomatolog
Sursa foto: dentist

Zeci de persoane din judeţele Braşov şi Prahova şi-au tratat măselele la un presupus stomatolog. Oamenii se plâng acum că s-au ales cu probleme grave de sănătate şi cu banii luaţi. Pretinsa stomatoloagă este acum cercetată de poliţie şi riscă închisoarea, dacă va fi găsită vinovată.

Întreaga poveste a început la Predeal la mijlocul anului trecut, când o studentă la medicină de 28 de ani, a apărut la cabinetul unui medic stomatolog din localitate cu rugămintea de a fi acceptată ca stagiar. A fost primită şi a început să lucreze alături de un medic specialist stomatolog.

Când medicii din policlinică şi-au dat seama că au de-a face cu un caz suspect, tânăra a decis să plece din Predeal. Însă, la câţiva kilometri de Azuga, femeia şi-a deschis un cabinet particular, unde a continuat să profeseze.

Femeia a dispărut şi din Azuga, în momentul în care pacienţii au devenit suspicioşi şi au început să-i ceară documente care să ateste că este medic stomatolog. O parte dintre pacienţi au depus reclamaţie la poliţie, după ce au plătit tratamente de mii de euro.

Şi Serviciul de investigare a fraudelor din judeţul Prahova a deschis o anchetă paralelă pentru lămurirea împrejurărilor în care femeia a lucrat timp de trei luni la Azuga.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close