x close

Zeci de persoane arestate pentru furt şi falsificare de paşapoarte, în urma unor percheziţii la nivel naţional

de Antena3.ro    |    05 Apr 2011   •   08:32
Zeci de persoane arestate pentru furt şi falsificare de paşapoarte, în urma unor percheziţii la nivel naţional 429

Poliţiştii şi procurorii au făcut 15 percheziţii în judeţele Maramureş şi Timiş. 21 de persoane au fost duse la audieri. Anchetatorii au informaţii că suspecţi jefuiau turişti şi prădau magazine în Franţa. Poliţiştii spun că valoarea furturilor comise de către suspecţi este de trei milioane de euro.

Percheziţiile au fost făcute în cooperare cu autorităţile judiciare din Franţa, Austria şi Germania, într-un dosar privind furturi comise de români, informează Mediafax.

Autorităţile franceze fac şi ele cercetări cu privire la 62 de fapte de furt comise de către cetăţeni români, în perioada ianuarie 2010 - martie 2011. Acestea au avut loc în staţiuni franceze, marfa sustrasă constând în mare parte din bunuri electronice, televizoare, băuturi alcoolice şi produse cosmetice.

Percheziţii au avut loc şi la  Mediaş şi Bucureşti, într- un dosar de trafic de persoane. Sunt vizate 20 de persoane, dintre care opt au fost reţinute deja pentru falsificare de paşapoarte. Suspecţii sunt acuzaţi că au falsificat paşapoarte pentru cei care nu aveau dreptul să intre în Uniunea Europeană.

 Citeşte mai multe despre:

politisti perchezitii Timis Maramures audieri furturi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati