Antena 3 CNN Actualitate Zina Dumitrescu, incinerată astăzi. Cine a venit la crematoriu

Zina Dumitrescu, incinerată astăzi. Cine a venit la crematoriu

Zina Dumitrescu, incinerată astăzi. Cine a venit la crematoriu
30 Mar 2019   •   09:40

Zi tristă pentru toți cei care au cunoscut-o, respectat-o și iubit-o pe ”mama Zina”. Creatoarea de modă s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, iar astăzi a fost incinerată la crematoriul din București.

Mulți dintre cei care au colaborat cu Zina Dumitrescu au venit la crematoriu pentru a aduce un ultim omagiu, iar printre ei s-au aflat Dana Săvuică – însoțită de o prietenă – și Valentina Pelinel, scrie cancan.ro.

Dana Săvuică a fost unul dintre modelele de suflet ale ale Zinei Dumitrescu. Dana Săvuică a fost vizibil afectată de faptul că mama Zina a încetat din viață și a dorit, cu durere în suflet, să îi aducă un ultim omagiu. Îmbrăcată în haine negre și însoțită de o prietenă, Dana Săvuică a ajuns în fața IML pentru a-și lua rămas-bun de la Zina Dumitrescu, înainte de incinerare.

Valentina Pelinel și-a făcut apariția îmbrăcată sobru, cu ochelari de soare și cu capul plecat. Actuala doamnă Borcea – care a devenit recent mamă pentru a doua oară – i-a fost foarte apropiată Zinei Dumitrescu, vizitând-o și la azil în ultimele luni de viață.

×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close