Antena 3 CNN Actualitate ZIUA ROMÂNIEI. Adjunctul secretarului general NATO, Mircea Geoană, la Antena 3: Trebuie să fim mai puternici din interior și mai uniți!

ZIUA ROMÂNIEI. Adjunctul secretarului general NATO, Mircea Geoană, la Antena 3: Trebuie să fim mai puternici din interior și mai uniți!

ZIUA ROMÂNIEI. Adjunctul secretarului general NATO, Mircea Geoană, la Antena 3: Trebuie să fim mai puternici din interior și mai uniți!
01 Dec 2019   •   11:37

ZIUA ROMÂNIEI. Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană, a fost duminică invitatul special al Sabinei Iosub și al lui Radu Tudor, în fața Arcului de Triumf, cu puțin timp înainte de începerea paradei militare de 1 Decembrie.

"Gândul meu merge ca de fiecare dată către militarii noștri, către românii care sunt împrăștiați pe toate colțurile planetei și nu pot să nu citez cu multă emoție ce scrie și pe frontispiciul Arcului nostru de Triumf: 'Se îndeplini dreptatea și pentru poporul român'.

Țara noastră a fost separată de Occidentul dezvoltat în mod nedrept și astăzi când suntem membri NATO, cu o poziție foarte importantă ocupată de un român, când începem să învățăm jocul în Uniunea Europeană, când vedem că ușor-ușor ne întremăm, e un sentiment bun", a spus Mircea Geoană, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close