Antena 3 Adevăruri ascunse Anotimpul nașterii și destinul financiar - Ei sunt liderii care știu să facă bani, e o artă

Anotimpul nașterii și destinul financiar - Ei sunt liderii care știu să facă bani, e o artă

de Georgiana Adam    |    13 Dec 2020   •   08:10
Anotimpul nașterii și destinul financiar - Ei sunt liderii care știu să facă bani, e o artă

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru ne spun la ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 care este destinul nostru financiar în funcție de anotimpul în care ne-am născut. Se pare că pentru a face bani, trebuie să stai în jurul banilor. Nu vei deveni niciodată bogat stând între săraci. 

Cei născuți iarna - se disting prin eficiență. Ei perseverează, sunt sârguincioși, harnici, muncitori și cel mai important: știu ce vor. Sunt axați pe carieră, munesc din greu. Se și pricep să facă lucruri, sunt cam zgârciți. Sunt singurii care știu să aprecieze banul muncit. Muncesc mult și cheltuie puțin 

Cei născuți primăvara - sunt foarte ambițioși: când și-au pus ceva în cap sunt în stare de orice pentru a-și atinge scopul. Sunt energici, profită de timpul lor liber. Știu să se odihnească, să și muncească, știu mai bine decât cei din iarnă ce vor de la viață. Au o memorie excelentă, au claritatea minții, devin bogați pe viață. Sunt foarte prudenți, cei care în investiții gândesc și fac calcule, meticuloși, analitici. De multe ori, dacă iese puțin, nici nu se bagă. Au intuiție, miros afacerea. Viața lor financiară merge bine.

Cei născuți vara - au căldură sufletească, au un altruism ieșit din comun. De obicei fac bani ușor, dar îi cheltuie la fel de ușor. Bucuria de a trăi pentru ei este inegalabilă. Pentru nativii din perioada de vară scopul lor este să fie independenți, liberi ca pasărea cerului, să fie responsabili pentru ei și afacerile lor. Sunt plini de calități, au curaj, flexibilitate, spirit de inițiativă, dar vor avea mare succes mai ales în afaceri și în ceea ce înseamnă manageriatului. Ei sunt liderii care știu să facă bani, e o mare calitate, o artă

Cei născuți toamna - perspicace, minte ascuțită și mai au și darul previziunilor. Sunt capabili să analizeze rapid orice situație punctual și să ia deciziile corecte pentru fiecare în parte. Pentru a avea succes în viață este important să se bazeze pe informații, pe exemple, pe sfatul bătrânilor, nu au atâtea cunoștințe, dar se îmbogățesc și devin înțelepți și iau și ei din înțelepciunea celor mai în vârstă.  Ei riscă calculat, e cea mai bună treabă.

×
Subiecte în articol: bani
Parteneri
x close