Antena 3 Adevăruri ascunse Zodiacul indian, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii își pot schimba cursul vieții, Scorpionii scapă de toate relele din viață

Zodiacul indian, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii își pot schimba cursul vieții, Scorpionii scapă de toate relele din viață

de Georgiana Adam    |    18 Feb 2019   •   11:37
Zodiacul indian, horoscop cu Mihai Voropchievici. Taurii își pot schimba cursul vieții, Scorpionii scapă de toate relele din viață
Sursa foto: Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri Ascunse”, zodiacul indian pentru toți nativii.

HOROSCOP BERBEC- echivalent în Vultur. Trebuie să fii moderat și temperat pentru a fi autonom în final. Dacă ai încredere în tine, funcționezi fără ajutorul celor din jur. Ești pasional, curajos, impetuos și puțin arogant. Se împacă bine cu Bufnița și Somonul. Îți dă grație și putere.

HOROSCOP TAUR - echivalent în Castor. Bun constructor și muncitor. Lasă beneficii pentru mult timp. Poți schimba cursul vieții. Visul îl poți transforma în realitate. Muncitori, rigizi, exigenți, sunt seducători. Se împacă bine cu Ciocănitoarea, Ursul și Gâsca.

HOROSCOP GEMENI- echivalent în Cerb. Este maiestos. Sunt foarte longevivi și vanitoși. Sociabili, introvetiți și puși pe harță, sensibili, schimbători, superficiali și agitați. Cerbul se înțelege bine cu Corbul și Vidra.

HOROSCOP RAC - echivalent în Ciocănitoare. Exeplifică prin atașament de familie și pământ. E curățătorul relelor. E o fire tradiționalistă. Ține cu trecutul, dar reînoiește mediul. E sensibil, emotiv, protectiv, matern, romantic, lunatic și gurmand. Se înțelege bine cu Șarpele, Castorul, Lupul.

HOROSCOP LEU - echivalent în Somon. E curajos și se sacrifică pentru copii lor. Are o teamă că nu lasă nimic în urma lor. Teama îl motivează mult. Luptă contra curentului. Are multă creativitate și are parte în abundență. E mândru, pasional, lacom și dur cu el. E extremist și foarte exigent cu el, dar și cu ceilalți. Parteneri: Bufnița și Vulturul.

HOROSCOP FECIOARĂ - echivalent în Urs. Sunt înțelepți. Le place să facă compromisuri. Sunt înțelepți. Sunt pragmatici, inteligenți, geloși. Devine irascibil când îl minți. E posesiv și teritorial. Partenerii indicați: Castor și Gâscă.

HOROSCOP BALANȚĂ- echivalent în Corb. Sunt vorbăreți, imitatori, găsesc soluție la orice problemă. Nu caută ceartă. Se descurcă cu ce are, civilizează lumea. E foarte sociabil, dar foarte certăreț dacă te contrazici cu el. E credul și naiv, indiscret și civilizat. Parteneri: Vidra și Cerbu.

HOROSCOP SCORPION - echivalent în Șarpe. Regenerare, pentru a-și continua viața. Scapi de lucrurile rele din viața ta. Are carismă și subjugă pe cei din jur. Are magnetism și energie sexuală aparte. E pasional, secretos, periculos. Parteneri: Ciocănitoare, Lup, Urs.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - echivalent în Bufniță. Reprezintă înțelepciunea. Vede dincolo de aparențe. Ascunde secretul morții. E consilier, clarvăzător, poate deveni și violent când nu îi convine ceva, prezicători de calamități: Parteneri: Somon, Vultur.

HOROSCOP CAPRICORN - echivalent în Gâscă. Sunt perseverenți, inteligent și încăpățânat până la prostie. Sunt foarte prudenți, hotărâți, fideli, exigenți, sobri și ambițioși. Parteneri: Castor, Corb, Urs.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - echivalent în Vidră. E prevăzător și jucăuș. Dă dovadă de mult altruism. Îi place riscul, să tachineze și să se amuze. Are fantezii peste limite. E zăpăcit, detașat și un rebel imprevizibil. Are parteneri: Corb, Vultur, Cerbul.

HOROSCOP PEȘTI - echivalent în Lup. Trăiește în haită sau singur. E simbolistica vârcolacului. Sunt legați doar de dimensiunea spirituală. Sunt diferiți de ceilalți. Trăiesc în lumea lor, fac concesii sociale, dar se pot rupe de tot și de toate dacă nu le convine ceva. Sunt ființe solitare. Poate comunica cu forțe invizibile. Spirit liber, devotat. Parteneri: Ciocănitoare, Șarpe, Urs.

×
Parteneri
x close