Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Cum laudă Ludovic Orban doi primari trecuți de la PSD la PNL: "Este literalmente o revoluție"

Cum laudă Ludovic Orban doi primari trecuți de la PSD la PNL: "Este literalmente o revoluție"

Ludovic Orban a lăudat la scenă deschisă doi primari PSD trecuți la PNL. Este vorba despre Cristian Matei, de la Turda (județul Cluj) și de Costan Morar, de la Dej. Declarația liderului liberal vine în contextul în care numeroși primari social-democrați au trecut la PNL.

Cum laudă Ludovic Orban doi primari trecuți de la PSD la PNL: "Este literalmente o revoluție"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Sep 2020   •   21:30

„În echipa noastră au venit oameni de mare calitate, cum e domnul Cristian Matei de la Turda, care este literalmente - eu nu știu cum... Am aflat ulterior de ce este așa performant, pentru că el a fost înainte în Partidul Liberal  în '93... Când a reușit să iasă primar a demostrat că are rezultate remarcabile. Ce se întâmplă la Turda este literalmente o revoluție în materie de proiecte de dezvoltare

Îl avem, de asemenea, cu noi pe Costan Morar de la Dej”, a spus Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis nu vede cu ochi buni traseismul politic

Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că nu vede cu ochi buni traseismul politic și cooptarea unor primari PSD de către Partidul Național Liberal.

„Sunt împotriva acestui traseism politic, ba mai mult am avut diferite întâlniri și cu foști colegi/ colege din PNL și le-am spus și lor acest lucru. Sper să prind vremea în politica românească când acest traseism nu se mai practică”, a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close