Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 Florin Călinescu, veste tristă în ziua în care a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

Florin Călinescu, veste tristă în ziua în care a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei

Florin Călinescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, candidând din partea Partidului Verde. Candidatura actorului a fost înscrisă la Biroul Electoral Central marți, în ultima zi în care se mai puteau face înscrieri, potrivit prim-vicepreședintelui partidului, Cristian Vlad Soare.

Florin Călinescu, veste tristă în ziua în care a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
Sursa foto: Facebook/ Florin Călinescu
de Dan Gabor    |    19 Aug 2020   •   17:30

„Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”, a scris Vlad Soare, pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu a avut o problemă de familie în ziua în care și-a înscris candidatura

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, a spus, de asemenea, Vlad Soare într-o înregistrare video în care apare alături de mai mulți membri ai partidului.

Florin Călinescu îi va avea ca și contracandidați la Primăria Capitalei pe: Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu - Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close