PSD, acuzații grave la adresa unui secretar de stat la Interne. A fost sesizată Poliția

de Dan Gabor    |    27 Sep 2020   •   20:45
PSD, acuzații grave la adresa unui secretar de stat la Interne. A fost sesizată Poliția Hepta

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea după ce l-au identificat pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Norocel Pompiliu Stroe în fața unei secții de votare din comuna Suraia.

Este vorba despre localitatea în care candidează la funcția de primar, din partea PNL, chiar soția secretarului de stat, potrivit unui comunicat de presă al PSD. Social-democrații acuză că oficialul MAI este „agent electoral pentru soția sa”

„Un astfel de gest este inadmisibil și ilegal! Faptul că secretarul de stat face campanie electorală și staționează zeci de minute în fața unei secții electorale, alături de un grup de peneliști, este o încălcare flagrantă a legii și un abuz de natură să influențeze votul în localitate și să aducă un avantaj electoral soției sale!

Pentru o faptă mult mai puțin gravă, un alt candidat s-a ales cu dosar penal, pentru că a fost susținut de Tony Blair. Pe această cale, PSD Vrancea solicită Inspectoratului de Poliție și Inspectoratului de Jandarmi să nu se lase influențați de funcția secretarului de stat Norocel Pompiliu Stroe și să ia măsurile care se impun în acest caz!”, a transmis PSD Vrancea.

Parteneri
x close