Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Marcel Ciolacu, în debutul campaniei electorale: "Pe 9 iunie va fi vorba despre performanță în administrație, atragere de investiții și fonduri europene! Există o viziune clară!"

Marcel Ciolacu, în debutul campaniei electorale: "Pe 9 iunie va fi vorba despre performanță în administrație, atragere de investiții și fonduri europene! Există o viziune clară!"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat la deschiderea oficială a campaniei electorale în organizația Brăila a formațiunii sale.

Marcel Ciolacu, în debutul campaniei electorale: "Pe 9 iunie va fi vorba despre performanță în administrație, atragere de investiții și fonduri europene! Există o viziune clară!"
Sursa foto: Marcel Ciolacu via Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   21:00

El a postat ulterior pe Facebook un mesaj care surprinde esența evenimentului.

"Pe 9 iunie va fi vorba despre 2 lucruri: performanță în administrație și atragerea de investiții și fonduri europene.

PSD Brăila le are pe ambele! Și acest lucru se datorează întregii echipe de aici, coordonată de Mihai Tudose, Dragomir Viorel Marian și Francisk Iulian Chiriac.

Acesta a fost și motivul pentru care am ales să pornim astăzi cursa electorală într-una dintre cele mai frumoase organizații.

Sunt ferm convins că PSD Brăila va obține o victorie categorică pe 9 iunie.

Brăila are nevoie de continuitate, aici există o viziune clară și un plan de dezvoltare integrat, atât pentru municipiu, cât și pentru județ. Mult succes!", este mesajul postat de liderul social-democrat.

Pe 9 iunie va fi vorba despre 2 lucruri: #performanță în administrație și atragerea de #investiții și #fondurieuropene....

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 10 mai 2024

Marcel Ciolacu, după vizita la șantierul naval din Brăila: "Închideți televizoarele când apar cei care vă mint că nu se produce nimic"

În cursul zilei, liderul PSD a efectuat o vizită la șantierul naval din Brăila.

El s-a declarat impresionat de motivația și profesionalismul arătate de cei 1350 de angajați. 

"Închideți televizoarele când mai vedeți tot felul de persoane care vă mint cu nerușinare că nu se mai produce nimic în țară.

Astăzi am fost la șantierul naval din Brăila, unde lucrează 1350 de salariați, și într-o fabrică cu 700 de angajați, a cărei producție este aproape integral pentru export. Și vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiți sunt și cu câtă pasiune își fac meseria.

Am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani. Dar, ca să continuam să ne dezvoltăm și să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură și învățământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni și guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun", a comentat Marcel Ciolacu. 

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close