Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Alegeri parlamentare 2020. Campionul mondial care deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților depusă joi de PSD Ilfov

Alegeri parlamentare 2020. Campionul mondial care deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților depusă joi de PSD Ilfov

Organizația județeană Ilfov a Partidului Social Democrat a depus joi, la Biroul electoral de circumscripție, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pe primul loc la Camera Deputaților se află luptătorul Daniel Ghiță (39 de ani), multiplu campion național, european și mondial la kick-boxing.

Alegeri parlamentare 2020. Campionul mondial care deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților depusă joi de PSD Ilfov
de Dan Gabor    |    22 Oct 2020   •   18:30

Locul al doilea este ocupat de David Alexandru Burghiu (35 de ani), un tânăr manager de succes. Convins să se implice și în lupta politică de Florentin Pandele, Primarul Orașului Voluntari, Daniel Ghiță este sigur că va putea, și din această poziție, să-i facă mândri pe conaționalii săi.

Alegeri parlamentare 2020. Un luptător și pentru proiectele care vizează protejarea mediului, Daniel Ghiță s-a alăturat echipei PSD Ilfov după ce, la propunerea primarului Florentin Pandele, Consiliul Local Voluntari a adoptat în acest an un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor legale pentru declararea tuturor pădurilor situate pe raza teritorial-administrativă a orașului arii naturale protejate.
Daniel Ghiță a apreciat în mod deosebit această inițiativă pentru mediu și nu a ezitat atunci cand primarului orașului Voluntari i-a propus să candideze pe primul loc la Camera Deputaților din partea PSD Ilfov.

La rândul său, Alexandru Burghiu este decis să-și pună în slujba locuitorilor din zona metropolitană București Ilfov experiența acumulată în ultimii ani ca administrator special al RADET și apoi ca director general al companiei Termoenergetica SA.
Alexandru Burghiu a reușit să înlocuiască, în timpul mandatului său la Termoenergetica SA, cea mai mare cantitate de țeavă, comparativ cu toti predecesorii, din 1990 pana in prezent.

Alegeri parlamentare 2020. Lista pentru Senat este deschisă de Alfred Laurențiu Mihai, un economist în vârstă de 39 de ani, cu o bogată experiență dobândită atât în mediul privat, cât și în administrația publică. În perioada 2014-2016, el a activat ca senator de București.

Candidații PSD Ilfov reflectă întru totul noua abordare a PSD, de a se prezenta în alegeri cu oameni competenți, dedicați și fără niciun fel de probleme în justiție.

Listele complete de candidați ai PSD Ilfov sunt următoarele:

Senat:

Mihai Alfred Laurențiu Antonio
Iordache Viorel
Bolintineanu Gheorghe
Tudor Mariana

Camera Deputatilor

Ghiță Daniel
Burghiu David Alexandru
Coman Ion Tudor
Tudorie Violeta
Șovar Victor Cristian
Văsii Alexandru Bogdan
Stancu Alexandru George

×
Subiecte în articol: PSD daniel ghita
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close