Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Candidații PSD Brașov la alegerile parlamentare, petiție pentru ca piețele să rămână deschise

Candidații PSD Brașov la alegerile parlamentare, petiție pentru ca piețele să rămână deschise

Candidaţii social democrați pentru alegerile parlamentare din Braşov au inițiat o petiție cu strângere de semnături pe care vor să o depună la Prefectură prin care cer ca piețele agroalimentare din oraş să rămână deschise cu respectarea măsurilor de siguranță împuse de pandemie.

Candidații PSD Brașov la alegerile parlamentare, petiție pentru ca piețele să rămână deschise
de Alin Tarnovschi    |    07 Noi 2020   •   20:00

Iniţiativa a fost semnată rapid de mulţi cetăţeni. De la primele ore ale dimineţii, o echipă PSD strângea deja semnături la intrarea într-o piață din Brașov.

Majoritatea oamenilor care au mers la cumpărături, dar şi comercianţii s-au alăturat iniţiativei şi au semnat petiţia ca pieţele din municipiu care funcţionează în interior să rămână deschise.

Apoi, social democratii au mers şi in alte pieţe agroalimnetare din Brasov. De fiecare dată, acelaşi rezultat. Foarte mulţi oameni au acceptat să semneze.

Candidaţii PSD din Braşov susţin în petiţia iniţiată că închiderea piețelor înseamnă sugrumarea producătotrilor români, care doar aşa puteau comercializa produsele muncite pe timpul anului în piețe.

×
Subiecte în articol: România la vot
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close