Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Guvernul PNL, bilanț la un an de guvernare. Costel Alexe: "Am atins toate punctele asumate"

Guvernul PNL, bilanț la un an de guvernare. Costel Alexe: "Am atins toate punctele asumate"

Costel Alexe, fost ministru al Mediului, a prezentat bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare, explicând că eliminarea suprataxării românilor se numără printre primele măsuri luate de Guvernul Orban.

Guvernul PNL, bilanț la un an de guvernare. Costel Alexe: "Am atins toate punctele asumate"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2020   •   20:45

Eliminarea măsurilor nocive de suprataxare a românilor se numără printre primele măsuri asumate de Guvernul Orban. Este mesajul liderilor PNL la bilanţul primului an de guvernare, care au precizat că au fost injectate în economie investiţii masive din fonduri publice şi fondurie europene.

"Astăzi avem un bilanț la un an de mandat. Un an în slujba românilor. Și reprezintă prima etapă din programul pe care ni l-am asumat de a dezvolta România și evident, acest lucru pot să îl facă doar liberalii.

Și evident un guvern condus de PNL. Aș vrea să vă spun că la nivel național, Guvernul a realizat un raport al primului an de mandat. A fost un an extrem de dificil, dar cu toate acestea, considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare.

Eliminarea prevederilor nocive de suprataxare a românilor și a economiei, privați. În acest an, Executivul a schimbat radical paradigma economică a României, de la consumul păgubos pe care l-am resimțit cu toții în guvernarea social-democrată la o dezvoltare prin investiții masive și fonduri guvernamentale, dar mai ales fonduri europene", a declarat Costel Alexe.

 

×
Subiecte în articol: România la vot
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close