Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Ludovic Orban: ”Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România”

Ludovic Orban: ”Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România”

PNL a depus listele pentru alegerile parlamentare. Potrivit premierului Ludovic Orban, românii au arătat din mai 2019 că nu mai vor PSD.

Ludovic Orban: ”Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    20 Oct 2020   •   12:32

”Bătălia pentru România a început în 2019, cu alegerile pentru Parlamentul european și cu referendumul inițiat de președintele României. Atât referendumul cât și alegerile au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis, a PNL și a părții din societate care își dorește o democrație, o justiție independentă, o egalitate a cetățenilor în fața legii și care a susținut că nimeni nu este mai presus de lege.

Bătălia pentru România a continuat cu bătălia prezidențială în care candidatul PNL Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale fără drept de apel(...). A urmat în 27 septembrie o grea luptă în alegerile locale în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii”, a spus premierul Ludovic Orban.

”Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie românii ar trebui să vină la vot cu încredere și să voteze PNL, care este singura forța politică cu capacitatea de a învinge PSD și de a guverna România”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban: PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt

Potrivit premierului, românii au arătat din mai 2019 ”că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertăților oamenilor și care a vrut să confiște România și nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii”.

”PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată“, a acuzat Ludovic Orban. 

”Intrăm în campanie sub sloganul simplu «Dezvoltăm România». Acesta este țelul nostru, să asigurăm o dezvoltare accelerată a României utilizând resursele de inteligență și de hărnicie ale românilor, utilizând sursele pe care ni le-a dat Dumnezeu, utilizând toate oportunitățile de care beneficiază România în această perioadă istorică și utilizând toate resursele pe care România le poate aduce de la nivel european sau din orice altă sursă”, a mai spus Orban la ieșirea de la sediul BEC.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close