Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Ciolacu dezvăluie ce va face dacă PSD se va clasa pe locul 2 la alegerile parlamentare. "Presupun că da..."

Marcel Ciolacu dezvăluie ce va face dacă PSD se va clasa pe locul 2 la alegerile parlamentare. "Presupun că da..."

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că direcţia imprimată formaţiunii sale de când a fost ales preşedinte al partidului este "cea corectă" şi că PSD a crescut în sondaje în perioada respectivă.

Marcel Ciolacu dezvăluie ce va face dacă PSD se va clasa pe locul 2 la alegerile parlamentare. "Presupun că da..."
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   13:40

"De când sunt preşedinte, scorul PSD a crescut cu 10%. Direcţia de acum a PSD este cea corectă. Cred că PSD se va clasa pe primul loc la alegerile din 6 decembrie", a spus liderul social-democrat într-un interviu acordat HotNews.

El a fost chestionat şi asupra situaţiei în care PSD va pierde locul 1 în scrutinul legislativ, în favoarea altei formaţiuni, fiind întrebat dacă îşi va da demisia de la şefia partidului în acest caz.

Jurnalist:" - Vă veţi depune mandatul dacă veţi fi pe locul 2?"

Marcel Ciolacu: "- Presupun că da. Haideţi să ne uităm la democraţiile consolidate. Aşa este normal."

Ciolacu a exclus varianta unui guvern PNL - PSD după alegeri şi a taxat insistenţa publică a preşedintelui Klaus Iohannis pentru formarea unui guvern PNL - USR în urma scrutinului parlamentar.

"Am văzut anunțul președintelui că trebuie guvern PNL-USR. Dacă aș fi fost politrucul PNL, aș fi făcut la fel", a spus Marcel Ciolacu.

El a estimat că apariţiile publice şi atacurile frecvente ale lui Iohannis la adresa PSD sunt semne că "PNL nu stă bine în sondaje".

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte PSD în urma unui congres desfăşurat online în luna augst a acestui an. Anterior, el a condus formaţiunea după alegerile prezidenţiale din 2019 în calitate de preşedinte interimar, după demisia din funcţie a Vioricăi Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu demisie Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close