Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Ciolacu: Gașca pierzătorilor, prea ocupată să-și împartă funcții, nu vede prioritățile românilor

Ciolacu: Gașca pierzătorilor, prea ocupată să-și împartă funcții, nu vede prioritățile românilor

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune, vineri, într-o postare pe o reţea de socializare, că "programul de guvernare al noului CDR, moșit de Klaus Iohannis" este lupta pe funcții, făcând referire la PNL și USR.

Ciolacu: Gașca pierzătorilor, prea ocupată să-și împartă funcții, nu vede prioritățile românilor
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   13:40

Totodată, Ciolacu susține că cea mai "rapidă, normală și eficientă soluție" pentru a rezolva criza gravă de sănătate este Alexandru Rafila, dar PNL și USR "se fac că nu o văd".

Ciolacu: Lupta pe funcții și putere este programul de guvernare al noului CDR moșit de Iohannis

"Lupta pe funcții și putere este programul de guvernare al noului CDR moșit, pe lângă Constituție, de președintele Iohannis. Nu au înțeles nimic din votul de blam dat de români pe 6 decembrie la adresa lor!

Alegerile au trecut, dar problemele românilor au rămas, iar fiecare zi de inacțiune doar le multiplică. 

Spitalele sunt în continuare suprasolicitate, educația copiilor este în continuare abandonată, drama românilor care au rămas fără locuri de muncă se adâncește! 

Gașca pierzătorilor este prea ocupată să-și împartă funcții pentru a vedea care sunt adevăratele priorități ale românilor: 

⚠️Creșterea numărului de teste; 

⚠️Creșterea capacității ATI astfel încât pacienții cu forme grave să nu mai fie ținuți pe holuri, în secțiile de Primiri-Urgențe;

⚠️ Măsuri urgente pentru a redeschide școlile după vacanță, așa cum toată Europa face.

Marcel Ciolacu: Noul CDR, format din PNL și USR, își negociază pe ascuns viitoarele funcții și sinecuri

Acestea ar trebui să fie prioritățile unei puteri responsabile și preocupate într-adevăr de viața românilor! Dar, noul CDR format din PNL și USR, își negociază pe ascuns viitoarele funcții și sinecuri. 

Au expediat pe ascuns problema școlilor, au prelungit și înăsprit rapid restricțiile pentru a avea timp să-și împartă ce nu au câștigat, chinuindu-se să încropească majorități care nu vor funcționa niciodată! 

Când cea mai rapidă, normală și eficientă soluție pentru a rezolva criza gravă de sănătate în care ne aflăm acum este chiar sub ochii lor, dar se fac că nu o văd: @Alexandru Rafila!", a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close